PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118174
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

głupio by było jakby umarła. w końcu jest najlepszą z desperatek. Lynette ninja! - dla wtajemniczonych. hehe dobre to było.

SatineNic

Lynette-Ninja :D Spadłem ze śmiechu z kanapy... Nie mogą zabić Lynette, bo to jak napisałaś najlepsza z Desperatek :)

SatineNic

Nie zabiją żadnej desperatki, bo wszystkie podpisały kontrakty do 2011r. i jakby któraś się rozmyśliła to wyskoczy z kaski(pokaźnej =).

użytkownik usunięty
krzysiek_xyz

Pewnie, że nie!
Lynette-ninja było moim zdaniem niezbyt udane, dopiero scenka z Edie była rewelacyjna!

ocenił(a) serial na 10

To, że podpisały kontrakty to wcale nie musi oznaczać, że wszystkie zostaną do końca serialu. Scenarzyści mogą wymyślić jeszcze niejeden wątek, który nas zaskoczy. W tym serialu najważniejsze są elementy zaskoczenia i myślę, że głupotą byłoby informowanie, że wszystkie bohaterki będą występowały do końca trwania serialu. Wtedy nie ma elementu zaskoczenia. Sądzę, że w każdym momencie, każda z bohaterek może skończyć swój żywot na planie serialu.

użytkownik usunięty
mate_von_kar

Niby tak, ale prawdę powiedziawszy nie wyobrażam sobie tego serialu bez którejkolwiek z Desperatek! Gdy przez kilka odcinków trzeciego sezonu nie było Bree i uważam, że w epizodach było tak dziwnie pusto. Każda wnosi coś innego i byłby to ogromny błąd ze strony twórców.
A Lynette genialna. Swoją ninją wymiatała! ;D

SatineNic

Pomyśl logicznie:
* "Nie uśmierca sie kur, które dają złote jajka" (chodzi tu też o Mary Alice, bo gdyby przestała komentować to była by to jakby jej 2 śmierć),
* Każda z Desperatek stawała w obliczu zagrozenia życia (Bree w "Remember (part 2)" gdy celował do niej Matthew, Susan w "One Wonderful Day" gdy była na muszce pistoletu Zacha, Edie w "Getting Married Today" gdy w pewnym momencie naprawdę mogła sie udusić na swoim szalu, teraz Lynette przez tego swojego niezłośliwego raka, Gabrielle w "Color and Light" kiedy włamał sie do niej Caleb a potem nieoczekiwanie straciła dziecko),
* One mają kontrakt DO 2011 ROKU!!!!!,
* Serial ma wysoką oglądalność, więc to też odpada jako powód uśmiercenia jednej z bohaterek,

użytkownik usunięty
SatineNic

Mów za siebie bo według mnie najlepsza jest Bree Van De Kamp

ale comment... nie jesteś fanem Lynette - ok, szanuję to. ale ty też uszanuj mnie i moje zdanie.
PS. mówię za siebie. (bynajmniej nie za ciebie) uważam, że Lynette jest najlepszą desperatką i wypowiadam to głośno. mam do tego prawo. jak każdy. pozdrawiam

SatineNic

Lynette, Gabrielle, Bree, Edie i Susan to "ciało" serialu, ale to głos Mary Alice stanowi jego "duszę"...

michu1945

Mary Alice jest duszą. i ten jej ciepły i kojący głos. idealnie wybrali narratorkę do serialu.

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

zasada jest prosta:
nigdy nie uśmierca się głównych bohaterów

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

moim zdaniem na pewno nie usmierca jednej z glownych bohaterek a tak na marginesie to wedlug mnie najlepsza jest Gabriel a sceny z nia są po prostu zabójcze;p;p

pati2208

Prawda ale to Bree dodaje "pieprzu" serialowi

michu1945

Hmmm...czyli Gabrielle nie umrze??Tak słyszałam kiedyś że Eva ma odejśc.
Ale jeżeli nie to bardzo się cieszę;]Według mnie to ona jest najlepszą desperatką no i Lynette też:)

Klaudiiia

Gabby nie umrze, ale Victor tak. i to chyba już w 7 odcinku o ile się nie mylę.

Klaudiiia

Ach. Gabrielle miał umrzeć, bo scenarzyści ją chcieli wyrzucić. Eva Longoria powiedziała kiedyś w jakimś wywiadzie, że Gabi i Carlos edą razem a było to gdy jeszcze emitowano 3 sezon DH w Stanach. Aktorka (a właściwie aktorki bo reszta "desperatek" też sie za nią wstawiła) doszła do porozumienia ze scenarzystami. Jednak ci postanowili nie zdradzać już jej scenariusza.