którą z bohaterek DH lubicie najbardziej? Ja normalnie nie moge sie zdecydować wszystkie grają świetnie swoje role. Kocham ten serial :)
Gabrielle Solis, Lynette Scavo, Eddie Britt chyba one obie najbardziej mi się podobają (wiem, że Eddie była trochę jędzowata ale w głebi seca nie była zła)
1. Katherine, 2. Edie, 3. Gabrielle, 4. Bree, 5. Lynette, 6. Susan (Jeszcze nie wiem gdzie umieścić Angie, poczekam do końca 6 sezonu i wtedy stwierdzę :P)
Widzę, że Edie lubiana i wysoko się trzyma xD no fakt rola wrednej jędzy ale gra ją świetnie :) Pozdr.
Bardzo lubię Andie(jest świetna [14 odcinka 6 sezonu bo więcej nie
oglądałem], Uwielbiałem Edie ale wszystko się kończy. Świetną aktorką jest
Eva Longoria i postać Gabrieli jest fantasstzcyna. To moje trzy ulubione
postacie. Są to kobiety zdecydowane, twardo stąpające po ziemi, ostre i
stanowcze wręcz dominujące a ja uwielbiam takie kobiety(a jeśli chodzi o
urodę to Eva Langoria jest jedyną kobietą która tak mi się podoba, między
innymi oglądam ten serial żeby na nią popatrzeć)
Ja najbardziej lubię Susan, jak ciągle się o coś przewraca, itp. i często
ma fajne teksty (zresztą one wszystkie śmieszne rzeczy nieraz mówią) Śmiać
mi się chce dzięki niej .
Angie też lubię, chociaż nie wiem czy ją oceniać, bo na razie była . Mam
nadzieję, że w 7 sezonie też będzie (bo słyszałam, ze ma być następny
sezon).
Zresztą wszystkie desperatki są świetne. Dobra, ostatnio nie lubię
Katherine, ale poza nią wszystkie bardzo lubię.
Wszystkie One są pod postacią porządnej kobiety,prawdziwej raczej bym nazwała.
1/Bree-pani domu,pedantka,zna się na rzeczy;z drugiej strony zdradziła męża i ukazała się z niej inna kobieta ;> CIekawa postać.W domu zawsze podaje wykwintne dania :)
2/Susan- w życiu ma wielką miłość miedzy innymi miłościami,ma poczucie humoru,uczuciowa.. i dla inności troche ciapa xd ale to fajnie jej dobrali.U niej zwykle pija się wino,lecz kucharką zawodową to ona nie jest;p
3/Lynette : Kocha rodzinę, wszystko poświeca dla niej.Bardzo kocha dzieci,ma głowę do marketingu ;] Przeszła dużo,jest dzielna i twarda :)
Gabi- Śmieszna, ogółem stanowcza,kocha męża,dzieci. Zrobi dużo dla nich.Pija z koleżankami margarittę ;p
4/Eddie- Po jej śmierci,tak na prawdę zrozumialam, ze wszystko co najlepsze, to ona odgrywala, moim zdaniem :
One wszystkie się równają ,każda ma jakaś inną cechę co je łączy
Lynette(wątki z rodzinką Scavo są najciekawsze) i Katherine(polubiłam ją już od pierwszego odcinka z jej udziałem)
GABI za to że ma diabła za skórą i zawsze lubi wydzierać się na wszystkich.
Po drugie Linette ponieważ świetnie wypada w poważnych sytuacjach i można
przy jej historiach popłakać.