Skonczylem wlasnie ogladac 2. sezon tego serialu. Troche potrwa zanim zassa mi sie z sieci 3. sezon i bede mial czas na jego obejrzenie, a gryza mnie 2 pytania, na ktore chcialbym juz teraz znac odpowiedzi. Prosilbym tylko o jak nadelikatniejsze spojlery bez wdawania sie w szczegoly :)
- Dlaczego w 2x23-24 Orson potracil Mike'a? Jaki mial ku temu powod? Cos zwiazane z tym, ze byl dentysta w wiezieniu?
- Czy w 3. sezonie relacje miedzy Bree a Andrew sie poprawia czy pogorsza? Wroci w ogole do domu?
To by bylo na tyle, z gory dzieki za odpowiedzi :)
To, dlaczego go potrącił, jest związane z jego tajemnicą. Po prostu Mike mógł go zapamiętać z pewnej sytuacji, którą chciał zatuszować, dlatego myślę chciał go pozbawić życia. Przyszłość jednak pokazała, że nie będzie to wystarczające tłumaczenie i wielu fanów stale zadaje to pytanie, które ty zadajesz.
W 3 sezonie Andrew spadnie z drugiego na trzeci plan, jego relacje z matką bardzo się polepszą, będzie teraz niemal wzorowym synkiem. Oczywiście, wróci do domu, i to już w 3 odcinku.
Juz jestem po pięciu odcinkach trzeciego sezonu i zzera mnie ciekawosc, chcialbym poznac odpowiedz na jedno pytanko: czy ta wredna Nora wskóra coś? Duzego bigosu narobi w malzenstwie Lynette i Toma?:)
Od wprowadzenia sie do tego samego miasta mam ochote jej nakopac do d*py :)
Jak oglądniesz odcinek 3x07 ("Bang!"), to dotrzesz do finału wątku z Norą :) Będzie nieco zaskakujący... To najlepszy odcinek "Gotowych na wszystko" tak na marginesie!!!
Pozdrawiam!!!