PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117597
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mam pytanie

ocenił(a) serial na 7

Kto mi powie jak to było z ciążą Marci Cross i udawaną ciążą Bree? Czy
kiedy Bree udawała, to Marcia była w ciąży?

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

A i tu Cię zaskoczę, można by rzec, że Marcia była "w ciąży" przez 2 sezony, a to dlatego, że

w 3 serii sama odtwórczyni roli Bree - Marcia Cross była w ciąży bliźniaczej i to dlatego była cały czas pokazywana od pasa w górę;

zaś w 4 serii to Bree udawała ciążę, ale Marcia była już po porodzie.

Pozdrawiam. :)

patrykDJ2009

Filmik przedstawiający jak filmowano Marcię Cross na planie DH ukrywając ciąże (po angielsku)
http://www.vbox7.com/play:be6e8aa2

Sezon 3 toczył się przez pół roku. Zacznijmy od tego. Dlaczego? Zaczął się pół roku po wypadku Delfino a w ostatnim odcinku Mary Alice powiedziała, podczas kolacji Susan i Mike'a, że minął rok od wypadku.

Jeśli chodzi o Bree to: na początku sezonu nie było żadnej ciąży u postaci a wykorzystano brak miesiąca miodowego Bree i Orsona by potem Hodge'owie mogli wyjechać a Marcia zajmować się noworodkami jakie miała z mężem, Tomem Mahoney.

Zauważ, że podczas kręcenia odcinka 3x15 Marcia Cross była w 9 miesiącu ciąży, kiedy kręcono ten odcinek z jej udziałem jako nie-ciężarnej Bree Hodge. Z resztą Bree leżała tylko w łóżku w tym epizodzie, żeby ukryć zaawansowaną ciążę aktorki.

Dwa dni po emisji tego odcinka Marcia urodziła bliźniaczki. Bree natomiast wróciła na Wisteria Lane, z zaległej podróżny poślubnej, z udawaną ciążą (odcinek 3x23) i ukrywała przy tym swą córkę Danielle (będącą też w ciąży), by chronić jej reputację i zaadoptować wnuka. Marcia była wtedy dwa miesiące po porodzie.

Bree, w scenach "od tyłu" lub prezentujących ciało, bez twarzy, grała Carolyn Howard: http://www.serienjunkies.de/news/fa767b99.jpg

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Wielkie dzięki :)

<za krótki za krótki za krótki>