PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mam pytanie

ocenił(a) serial na 10

Bardzo lubie ten serial lecz nie dane mi bylo go w calosci obejrzec. Jestem na etapie 4 odcinka 1 serii ale widzialem juz 8 pierwszych odcinkow 2 serii na polsacie. I na poczatku Lynette miala 3 synow w podobnym wieku a teraz (juz nawet w 4 odcinku I serii) zrobilo ich sie dwoch... Nie wiem - moze cos przeoczylem... czy ktos moze mi to wytlumaczyc dlaczego z 3 dzieciakow zrobilo sie dwoje??? Z gory dzieki;)

ocenił(a) serial na 10
FRANEK_14

Nieuważnie oglądasz chyba!!! Lynette od początku ma najstarszego syna Parkera, dwóch chłopców bliźniaków Portera i Prestona oraz najmłodszą córeczkę Penny!!! To wszystko, ale pod koniec drugiej serii okazuje się, że mąż Lynette, Tom, ma nieślubną córkę, Kylę!!! W trzecim sezonie po smierci jej matki trafia ona na stałe do domu Lynette i Toma...
Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
Koziorozec3

Parker jest młodszy od bliźniaków!(w pierwszym sezonie ma 5 lat)

ocenił(a) serial na 10
FRANEK_14

Wybaczcie... obejrzalem moze z 10 odcinkow a wy ponad 60 wiec to lekka roznica;) Fajnie wiedziec chociaz w 5 zbytnio sie o tym "trzecim" nien mowi i moze to mnie zmylilo...

użytkownik usunięty
FRANEK_14

Ten trzeci przecież miał wyimaginowaną przyjaciółkę, panią Mulbery. To był 4 odcinek 2 serii.