PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mike&Susan&Katherine

ocenił(a) serial na 9

Mam nadzieje,ze Mike i Susan sie nie zejdą...co było,minęło,o wiele bardziej wolę ogladac Mike'a z Kath i Susan z Jacksonem:)

inka83

A ja mam nadzieję, że Mike i Susan wrócą do siebie :/ Jakoś Katherine zupełnie nie pasuje mi do Mike'a. A co dopiero Jackson do Susan... Nie, nie, nie. Suzie i Mike to Wielka Jedyna Miłość :)

ocenił(a) serial na 10
elfka77

a mi JAckson pasuje do Susan, ale z kolei Katherine do Mike`a zupełnie nie!!! totalna porażka, przy całej sympatii jaką żywię do Dany Delany, ale ona wcale nie pasuje mi do Mike`a, i w rezultacie te\z bym chciała aby Mike i Susan sie zeszli :)

ocenił(a) serial na 9
smagda_f

Już nawet nie chodzi o to, czy nowi partnerzy do nich pasują, czy nie. Najistotniejsze jest to, że od pierwszego sezonu związek Mike/Susan przechodzi ciągłe wzloty i upadki, a ich miłość jest jedyna w swoim rodzaju. Nie ma siły, muszą zejść się i tym razem! ^^

inka83

wrócą wrócą na pewno...i dobrze. Jackson jest jakis dziwny w ogole mi tam nie pasuje.

inka83

Ja tam też mówię, że wrócą do sie. Tylko pytanie jakim kosztem? Wiem wiem!!! Za chwilę posypały by się
odpowiedzi, że "kosztem Katherine i Jacksona". Ale może pan Braddock zginie (na co liczę) a pani Mayfair
znajdzie nowy obiekt uczuć w postaci... brata Mike'a - Terry'ego? W końcu miał się pojawić w 4 sezonie, ale
scenarzyści z tego zrezygnowali z powodu strajku.

Było by świetnie: ślub Terry + Kath. "Katherine Delfino": szwagierka Susan i Mike'a, ciocia Julie i M.J-a....

Czyż to nie cudowne???

ocenił(a) serial na 10
michu1945

A tak wogóle to kto to jest ten Jackson ? ; d

ladyyS

Susan zatrudniła go jeszcze w czasach, gdy była w separacji z Mike'iem. Miał przemalować, bo jest malarzem,
jej dom, bo potrzebowała zmian.

PS. Tak szczerze to nic nie widać z tych "zmian".

W dniu kiedy Mike podpisał papiery rozwodowe przespała się z nim (Jacksonem), ale powiedziała, że chodzi
tylko o seks. Ale, z czasem, zaczęło jej na nim zależeć