kojarzycie za pomocą jakiego programu można usunąć ludzki głos z wideo??
tzn. na pewno istnieją takie programy które obniżąją głośność fal dźwiękowych o częstotliwościach najbliższych ludzkiemu głosowi... ale nie mam pojęcia jakie to programy...
takich filmików z GNW z samą muzyczką jest już trochę na youtube i efekt jest całkiem niezły, mimo iż dźwięk wiele traci podczas przeróbki...
można sobie zapodać całą wspaniałą muzykę z serialu, więc coś takiego to naprawdę extra sprawa, muzyki z GNW nie wydają na płytach i nie ma jej nigdzie w formacie mp3...
możę ktoś z was jest po prostu obeznany w tego typu działaniach??
Ja zrobiłem tak: ściągnąłem VDownloader 1.12 (bardzo prosty program do ściągania plików z YouTube) bo na YouTube jest sama muzyka. Wystarczy wpisać "Desperate Housewives only music" i pokaże Ci się końcówki odcinków oraz ich początki bez narracji Mary Alice. Jest tego masa.
Jeżeli chodzi Ci o coś innego, to nie wiem...
Mikołajek, kolega pytał o program do usuwania dźwięków, czyli nie o to jak zdobyć np. tą muzykę, która już jest na youtubie, tylko samemu jakąś zrobić, co mnie też strasznie nurtuje. Np. jakiego programu uzywa user HOUSEAVATARFANJD...
A całą muzykę mozna znaleź na jego blogu, do którego link podawałem już kiedyś i tu i na naszym froum. xP
Wiem, tylko, że koledze włąsnie chodziło o to, aby mógł sam tego dokonać...bo przecież nie wszystkie sceny "only music" są na youtubie. ;)
Przecież kolego wiem, że nie ma wszystkich. Dlatego napisałem "jest tego masa". Pozdrawiam i dobranoc.
tak właśnie chodziło mi o to czy może ktoś wie jakim programem można to zrobić,
z youtube sam już ściągnąłem wiele kawałków, ale rzeczywiście na tej stronie nie ma całych odcinków tylko zazwyczaj końcówki...
tak właśnie chodziło mi o to czy może ktoś wie za pomocą jakiego programu można to zrobić samemu,
z youtube sam już ściągnąłem wiele kawałków, ale rzeczywiście na tej stronie nie ma muzyki z całych odcinków tylko zazwyczaj końcówki...
zresztą z pewnością każdy znalazłby mnóstwo innych seriali czy filmów, z których chciałby wyciągnąć muzykę lecącą podczas dialogów postaci... więc taka imiejętność zawsze się przyda...
pozdrawiam ;)