PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117555
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

kojarzycie za pomocą jakiego programu można usunąć ludzki głos z wideo??
tzn. na pewno istnieją takie programy które obniżąją głośność fal dźwiękowych o częstotliwościach najbliższych ludzkiemu głosowi... ale nie mam pojęcia jakie to programy...
takich filmików z GNW z samą muzyczką jest już trochę na youtube i efekt jest całkiem niezły, mimo iż dźwięk wiele traci podczas przeróbki...
można sobie zapodać całą wspaniałą muzykę z serialu, więc coś takiego to naprawdę extra sprawa, muzyki z GNW nie wydają na płytach i nie ma jej nigdzie w formacie mp3...
możę ktoś z was jest po prostu obeznany w tego typu działaniach??

ArusArczes

Ja zrobiłem tak: ściągnąłem VDownloader 1.12 (bardzo prosty program do ściągania plików z YouTube) bo na YouTube jest sama muzyka. Wystarczy wpisać "Desperate Housewives only music" i pokaże Ci się końcówki odcinków oraz ich początki bez narracji Mary Alice. Jest tego masa.

Jeżeli chodzi Ci o coś innego, to nie wiem...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Mikołajek, kolega pytał o program do usuwania dźwięków, czyli nie o to jak zdobyć np. tą muzykę, która już jest na youtubie, tylko samemu jakąś zrobić, co mnie też strasznie nurtuje. Np. jakiego programu uzywa user HOUSEAVATARFANJD...
A całą muzykę mozna znaleź na jego blogu, do którego link podawałem już kiedyś i tu i na naszym froum. xP

Arno

Wiem kolego, ale skoro chce usunąć głos to chyba che mieć muzykę bez głosu na własność.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Wiem, tylko, że koledze włąsnie chodziło o to, aby mógł sam tego dokonać...bo przecież nie wszystkie sceny "only music" są na youtubie. ;)

Arno

Przecież kolego wiem, że nie ma wszystkich. Dlatego napisałem "jest tego masa". Pozdrawiam i dobranoc.

ArusArczes

tak właśnie chodziło mi o to czy może ktoś wie jakim programem można to zrobić,
z youtube sam już ściągnąłem wiele kawałków, ale rzeczywiście na tej stronie nie ma całych odcinków tylko zazwyczaj końcówki...

ArusArczes

tak właśnie chodziło mi o to czy może ktoś wie za pomocą jakiego programu można to zrobić samemu,
z youtube sam już ściągnąłem wiele kawałków, ale rzeczywiście na tej stronie nie ma muzyki z całych odcinków tylko zazwyczaj końcówki...
zresztą z pewnością każdy znalazłby mnóstwo innych seriali czy filmów, z których chciałby wyciągnąć muzykę lecącą podczas dialogów postaci... więc taka imiejętność zawsze się przyda...
pozdrawiam ;)

ArusArczes

Muzyka podczas dialogów. To wybacz i przepraszam, że Ci nie pomogłem...

ArusArczes

może ktoś kojarzy program vocalremover? i czy jest on dobry?