PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117755
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Która z Gotowych na wszystko jest dla Was najlepsza? Dla mnie jest to Gabi. Jest bardzo ładna i ma zawsze ciekawe przygody.

ocenił(a) serial na 10
phoebe_2

Lynette. Stuprocentowo sprawdza sie jako matka, zona, przyjaciolka. Zawsze postawi na swoim:)

ocenił(a) serial na 9
phoebe_2

Ja zawsze najbardziej lubiłam Susan. za krótki za krótki za krótki

ocenił(a) serial na 7
incognito_2

Dla mnie najlepsza jest Susan. Na momentach z nią najbardziej się uśmiałam. Ta postać najbardziej przypomina mi mnie. Często palnie coś głupiego, działa pod wpływem impulsu, co nie zawsze wychodzi jej na dobre. Poprostu kocham tą bohaterkę

ocenił(a) serial na 10
Lexie

Lynette lub Bree :). Obie mądre i silne :)

użytkownik usunięty
phoebe_2

Carlos ;)

ocenił(a) serial na 10

Wszystkie 4 są świetne, ale największą sympatią darzę Susan ;)

ocenił(a) serial na 10
phoebe_2

Właściwie wszystkie są świetne... Jednak najsympatyczniejsza jest Susan... natomiast zdarza się, że bardzo irytuje mnie Bree... Nie ogarniam jej pedantyczności... jest chorobliwa... ale to pewnie wiedzą wszyscy, którzy Desperate Housewives oglądają:)

Gaby też się przyjemnie ogląda, bo nieraz nieźle się wplącze ale jest sprytna.

A Lynette jest z nich wszystkich "najnormalniejsza" jak na gospodynię domową i pewnie wielu lubi ją za to, że łatwo się z nią utożsamiać. Mogłoby się wydawać, że Lynette jest nudna po tym co piszę, ale nie... ona i ten jej spryt w wychowywaniu dzieci ;D

ocenił(a) serial na 10
aquashe

Ja jestem z Bree i Susan :) Ale pozostałe dwie desperatki tez sa swietne na swoj sposob.

ocenił(a) serial na 10
phoebe_2

Ja najbardziej lubię Bree i Susan. one są świetne. ale reszta też jest wspaniała.

Kamil_

Gabrielle i Bree ;)

phoebe_2

Uwielbiam Susan i trochę mi mnie przypomina ;) Potem chyba Bree (nie wiem dlaczego, ale pawam ją dużą sympatią), następna to Lynette, a następna Gabrielle, którą też uwielbiam, ale najmniej z tych ;)

Oliwka0077

A u mnie: najpierw Bree, potem Susan (prawie na równi), potem Lynette, na końcu Gabi.

ocenił(a) serial na 10
phoebe_2

Dla mnie od zawsze była to Gaby, ale ostatnio zaczęłam się wręcz "zakochiwać" w Bree :).

ocenił(a) serial na 9
JustFurious

Katherine i Lynette:)

ocenił(a) serial na 10
phoebe_2

Bree Van De Kamp *,*
i Lynette *,*

ocenił(a) serial na 10
phoebe_2

Gabrielle.

użytkownik usunięty
phoebe_2

To tak jakby pytać: kogo bardziej kochasz matkę czy ojca?
Ja uwielbiam każdą z nich np;
Bree za perfekcjonizm i opanowanie.
Gabrielle za otwartość i śmiech.
Lynette za przedsiębiorczość i wygląd.
Susan za łatwowierność i szczęście.

Gabi i Susan :D