Niektórzy wchodzą na tą stronę i mówię, że Eva Longoria czy film jest beznadziejny. Przecież jeżeli ktoś uważa, że ten film jest zwyczajnie głupi to po co wogóle wchodzi na tą stronę. Całkowicie inna sprawa jest jeżeli ktoś to ogląda i chce skomentować jedną postać w poszczególnym odcinku, ale jeżeli ktoś tego nie oglądał, albo mu się ten film nie podoba to niech wogóle na ta stronę NIE WCHODZI!!!
Pozdrówka for all!!!;*
edyciu, ktopowiedział, że longoria jest głupia? chodzi ci o posta miss julie? tam chyba było co innego. a co do tego, że ktoś pisze, że film jest beznadziejny itp. to masz rację.
mi osobiście podoba sie ten serial, a ci co piszą, że im sie serial nie podoba mają do tego prawo, to jest forum i każdy wyraża tu swoje opinie. Gdyby na tą strone wchodzili tylko wielbiciele tego serialu średnia wynosiłaby 10. Tak samo jak jakiś film, jeśli ktoś był na jakimś w kinie i mu sie jednak nie podobał to ma prawo napisać o tym na forum i dać ocene. Wtedy wiadomo po średniej czy film (może serial) jest uważany za dobry czy raczej nie.
Jeśli chodzi o mnie, to nie uważam, że Eva jest głupia. Tylko najprawdopodobniej próżna - jeśli miałabym wierzyć w plotki. Ale nie wierzę - z doświadczenia. A co do negatywnych opinii to są one bardzo potrzebne na forum. Ja zawsze przed pójściem na coś do kina czytam pozytywne opinie i negatywne i decyduję, czy warto iść na ten film. Ale jeżeli ktoś pisze, że film jest głupi, albo badziewiasty, to to jest bezsensowne. Brak uzasadnienia i głupie pisanie takich rzeczy to najgorsze co może być i nienawidzę takich postów. Jak ktoś chce się negatywnie wypowiedzieć o filmie, niech napisze co jest w nim złego...