>>>Najciekawszy BOHATER Gotowych na Wszystko<<<
12 postaci Desperate Housewives walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (ok. 19stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Susan Mayer
Bree Van De Kamp
Lynette Scavo
Gabrielle Solis
Mike Defino
Carlos Solis
Edie Britt
Tom Scavo
Andrew Van De Kamp
Karen McCluskey
Katherine Mayfair
Orson Hodge
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Gotowych na wszystko!!!
Miłej zabawy ;)
No właśnie, nie o wygląd, a osobowość. Mimo to, Katherine darzę NAJMNIEJSZĄ sympatią.
Susan - 3!
Bree - 2
Karen - 1
Karen McCluskey 3
Lynette Scavo 2
Susan Mayer 1
na Katherine bym glosowala w 4tym sezonie, teraz jest poprostu nudna i na szczescie jej niedzielny wystep okazal sie ostatnim jak na razie..:)
Susan - 3 (za to że jest pozytywnie zakręcona)
Bree - 2 (za perfekcyjność)
Lynett - 1 (za siłę, która pomaga jej przetrwać wszelkie przeciwności)
Katherine - 3 pkt. (bo jako postać z "gotowych na wszystko" jest naprawdę gotowa zrobić wszystko, 6 sezon wymiata, 4 też była pełna jej tajemnic, a 5 no cóż mniej aktywna ale jakie akcje, aby zrobić wszystko by wyjść za mąż:)I tu wcale nie o urodę idzie:)Najlepszej aktorki też nie wybieramy, tylko fikcyjnego bohatera!
Bree - 2 pkt.
Lynette - 1 pkt.
3- Lynette
2- Susan
1- Gabi
Dla mnie to "popiżdziała wariatka" po prostu zastanawiam się nad Jej fenomenem, wiadomo każdy lubi co innego, dlatego się zapytałam za co ją...
3pkt - Susan
2pkt - Gabrielle
1pkt - Lynette
Oglądałem dzis ten podwójny odcinek, w którym zginęła Edie!!! Rewelacja, fajnie zrobiony, super zakończenie, jakby podsumowanie Edie i jej pożegnanie...
Trochę żal, że Nie ma jej już w GRZE!
Ale wiekszy żal, że zniknęła z serialu...
Ja i tak będę ją pamiętał z najlepszych akcji tego serialu z Susan!
Sorry za to, ale jakoś tak musiałem...
( z powobów osobistych wyniki podaje dziś... wyniki pojedynku podam normalnie w niedziele)
Katherine Mayfair 74
Susan Mayer 73
Bree Van De Kamp 47
Lynette Scavo 65
Gabrielle Solis 64
w tym tygodiu pojedynek rozegra sie pomiędzy:
Karen McCluskey 43
Tom Scavo 30
czy karen poskromi toma?