>>>Najciekawszy BOHATER Gotowych na Wszystko<<<
12 postaci Desperate Housewives walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (ok. 19stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Susan Mayer
Bree Van De Kamp
Lynette Scavo
Gabrielle Solis
Mike Defino
Carlos Solis
Edie Britt
Tom Scavo
Andrew Van De Kamp
Karen McCluskey
Katherine Mayfair
Orson Hodge
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Gotowych na wszystko!!!
Miłej zabawy ;)
Ale jak wejdziesz na inne seriale w podobne gry to te same osoby głosują identycznie i identycznie piszą. Neostrada zmienia IP, ale i tak zapisuje się komp. Ale żeby to sprawdzić trzeba być administratorem lub złamać kilka przepisów. No bo jak sobie założę 50 kont to mogę zagłosować 50 razy w ciągu dnia... Dodam jeszcze że można mieć je na tym samym adresie e-mail. Więc wiele nie potrzeba... A to już chyba 4 gra w której widzę takie podobieństwo. Cieszę się że ktoś to też zauważył.
Katherine odpada!!! Uuu sorry za dużo wykrzykników!!! Każdy wie co to oznacza!!!
o_O "Uuu sorry za dużo wykrzykników!!! Każdy wie co to oznacza!!!"
Pozostawię to bez komentarza...
Karen...
Do tej panienki, która reklamuje gre - tam tez jest ten fajny człowiek, który ma 184729473948 kont? ;)
można się jeszcze dołączyć, prawda. ? jeśli tak, to głosuje na to, aby została catherine (tj. karen ma odpaść)
Katherine powinna odpaść, chociaż strach na nią głosować, żeby sie nie narazić
Cleopatra, daj sobie na wstrzymanie, bo nie chodzi o osoby głosujące, by Katherine odpadła, a o te, które nabijają. Więc nie bądźcie złośliwi, jeśli nie o Was mowa.
Karen........................................................................... ......................
chce zauważyc z ejezeli ktoś nie lubi kathrin to od trazu jest posadzany o to ze ma np pare kont , ja mma tylko 1 konto
Akurat nie chodziło o Ciebie ;)
Ale zauważ, że jest dużo osób, które piszą podobnie i udzielają się tylko w tego typu grach. To o nie chodziło.
Madzialenka1000, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Wyjaśniałam to już kilka postów wstecz.
no i stało się... moi drodzy mamy czarnego konia programu... niby taka niepozorna z najmniejsza ilością punktów a pokonała liderke całej klasyfikacji... ogłaszam wszem i wobec że do pierwszej piątki NIE przechodzi.... Katherine!
pozostali:
Susan Mayer
Bree Van De Kamp
Lynette Scavo
Gabrielle Solis
Karen McCluskey
Dzięki za grę, założycielka tematu miała świetny pomysł ;)
I moje ostatnie głosy...
Karen McCluskey - 3 pkt,
Lynette Scavo - 2 pkt,
i 1 punktu nie przyznam bo nie mam komu ;)
ja również dziękuję za grę, choć punkty powinny być sumowane od początku. w końcu chodzi o całokształt, a nie o tygodniową popularność. należy brać pod uwagę fakt, że w jednym tygodniu ktoś może nie mieć czasu by zagłosować. dziękuję tym, którzy głosowali na najlepszą desperatkę, czyli oczywiście KATHERINE. :D
PS.zakładam u siebie temat dotyczący KATH. zapraszam