PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Oglądałem wszystkie odcinki DH ale to chyba mi umknęło. Pamiętam odcinek w którym Ana została przygarnięta przez Carlosa i Gabi. Została w nim przedstawiona jako zło wcielone, przynajmniej tyle zrozumiałem z rozmowy krewnych Carlosa, u których dziewczyna mieszkała. Poza tym sam fakt, że podrzucili ją do Solisów oznaczał, że niezłe z niej ziółko. Po takim wprowadzeniu liczyłem na bohaterkę podobną do Kayli tylko starszą i co za tym idzie, bardziej zła. Miałem nadzieję, że nieźle namiesza w życiu bohaterów. Poza tym początkowe odcinki wskazywały na to, że z dziewczyną wiąże się jakaś tajemnica. A teraz Ana jest zwykłą nastolatką, która pojawia się sporadycznie i to najczęściej w charakterze "zapchajdziury". Czy to tylko moje odczucie? A może scenarzyści celowo "złagodzili" tę postać uznając, że nic nowego nie wniesie do serialu??

peaceofme

ha tez jestem zawiedziony tym! postać Any na początku wydawała mi się w ogóle jakimś jednym z ciekawszych motywów tego sezonu,
nie wiem co się stało scenarzystom, zmarnować taki potencjał!!!
Konflikt na lini Gabi - Ana mogła wyjść perełka...
szkoda, bo tajemnica Bolenów jakaś taka nijaka, a Ana mogłaby dużo namieszać na Wisteria, widać scenarzyści sądzą inaczej, trudno!

użytkownik usunięty
peaceofme

Ja uważam, że potencjał wcale nie został zmarnowany. To nie Dave, że od razu widać było, że będzie czarnym charakterem w sezonie (swoją drogą bardzo go lubiłem). Myślę, że o przeszłości Any jeszcze się dowiemy (niekoniecznie w 6 sezonie).

ocenił(a) serial na 10

A ja myślę, że będzie jak w drugim sezonie, gdzie była w wzmianka o ojcu Mathew(nie pamiętam jak się to pisze-syn Betty w każdym bądź razie). Wyglądało to jak zalążek jakieś tajemnicy, ale nie został rozwinięty.

użytkownik usunięty
peaceofme

no właśnie też po rozmowie tych bodajże ciotek Any myślałam, że będzie zupełnie inna.