PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

odcinek Gotowych nie został przesunięty przez mecz siatkówki, tak jak to było z filmem "Debiutant"...

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Mecz siatkówki będzie o 20:00; Gotowe na wszystko będą nawet wcześniej niż zwykle - o 21:30; ale nie rozumiem, czemu tylko 1 odcinek!

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Mecz siatkówki jest o 20:00; a Gotowe na wszystko nawet wcześniej niż zwykle - o 21:30; ale nie rozumiem czemu tylko 1 odcinek.

Arno

Ech... Arno... Bo chcą, żeby 13 sierpnia, finał był dwu-odcinkowy tak jak w Stanach.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Nie był bym tego taki pewien...ciekawe czemu podczas premiery tak nie zrobili. Zresztą nie bądź taki czepialski, bo to ja stwierdziłem fakt, że będą pewno 2 finałowe epy tego samego dnia. :P

Arno

Jak to tak odczytałeś to przepraszam. Z resztą ja tak tylko, gdzieś przeczytałem, że to jest na tyle ważny odcinek, by mógł być samodzielnie wyemitowany, a reszta odcinków będzie już podwójna:
23 VII - 4x10 i 4x11
30 VII - 4x12 i 4x13
6 VIII - 4x14 i 4x15 (znowu zobaczę Edie odjeżdżającą z WL)
13 VIII - 4x16 i 4x17

P_Halliwell

21;40 i dalej siatkówka leci.. 1;1 ale chyba zaraz bedzie 2;1 dla nas ;))

retro_diva

Mam nadzieję, bo już nie mogę doczekać się doczekać tego odcinka...

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Czyli tak jak się spodziewałem...Co za kłamcy...;/ Mogli chociaż nie reklamować na 21:30...odcinek będzie PÓŹNIEJ niż zwykle; jeśli w ogóle...był jakiś pasek na dole informujący o przesunięciu emisji? W ogóle nie wiem po co oni puszczają mecz, albo go nie przerwali przed 21:30...bo na POLSACIE SPORT też leci...;/

P_Halliwell

ejj no ja właśnie też czekam na dzisiejszy odcinek mecz wciąż trwa...

Laady

Ja też czekam no ale cóż. Musimy naszym kibicować żeby szybko wygrali i poleci nasz upragniony odcinek gotowych na wszystko ;) CHŁOPCY OD BOJU !!!! WYGRACIE !!!!

ocenił(a) serial na 10
retro_diva

Nareszcie się mecz skończył. ;p Teraz lotto i nasze Gotowe z tornadem...:)