odcinek Gotowych nie został przesunięty przez mecz siatkówki, tak jak to było z filmem "Debiutant"...
Mecz siatkówki będzie o 20:00; Gotowe na wszystko będą nawet wcześniej niż zwykle - o 21:30; ale nie rozumiem, czemu tylko 1 odcinek!
Mecz siatkówki jest o 20:00; a Gotowe na wszystko nawet wcześniej niż zwykle - o 21:30; ale nie rozumiem czemu tylko 1 odcinek.
Nie był bym tego taki pewien...ciekawe czemu podczas premiery tak nie zrobili. Zresztą nie bądź taki czepialski, bo to ja stwierdziłem fakt, że będą pewno 2 finałowe epy tego samego dnia. :P
Jak to tak odczytałeś to przepraszam. Z resztą ja tak tylko, gdzieś przeczytałem, że to jest na tyle ważny odcinek, by mógł być samodzielnie wyemitowany, a reszta odcinków będzie już podwójna:
23 VII - 4x10 i 4x11
30 VII - 4x12 i 4x13
6 VIII - 4x14 i 4x15 (znowu zobaczę Edie odjeżdżającą z WL)
13 VIII - 4x16 i 4x17
Czyli tak jak się spodziewałem...Co za kłamcy...;/ Mogli chociaż nie reklamować na 21:30...odcinek będzie PÓŹNIEJ niż zwykle; jeśli w ogóle...był jakiś pasek na dole informujący o przesunięciu emisji? W ogóle nie wiem po co oni puszczają mecz, albo go nie przerwali przed 21:30...bo na POLSACIE SPORT też leci...;/
Ja też czekam no ale cóż. Musimy naszym kibicować żeby szybko wygrali i poleci nasz upragniony odcinek gotowych na wszystko ;) CHŁOPCY OD BOJU !!!! WYGRACIE !!!!