PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

kto jest ojciem dziecka Bree, wczoraj ten jej nowy mąż powiedział że bedzie je kochał jak swoje...? ( przyznam ze dawno nie oglądałam i niebardzo jestem teraz w temacie :/ )

Wolf_14

aaa już wiem już wiem wyczytałam w innych postach na forum:)

ocenił(a) serial na 10
Wolf_14

jej córka jest w ciazy i wywiezli ja daleko zeby nikt nie wiedzial o tym ona nosi sztuczny brzuch i gdy jej corka urodzi dziecko to wroci a wszyscy beda mysleli ze to dziecko Bree

Wolf_14

to chyba przegapiłaś końcówkę tam było pokazane jak starannie wiesza sztuczny brzuch na wieszaku
uwielbiam ten jej profesjonalizm i staranność w każdym calu

Wolf_14

Danielle zaszła w ciąże w odcinku 3x16. Przedtem zaczęła sypiać z Austinem - siostrzeńcem Edie Britt. Danielle pokazano ponownie dopiero w ostatnim odcinku serii 3. Widać już było u niej brzuch i był to 4 miesiąc ciąży. Austin jest ojcem a Danielle matką dziecka. Bree postanowiła wrócić na Wisteria Lane udając ciąże a córkę zostawiła w Szwajcarii, kłamiąc Julie Mayer, że została w Europie, bo zachwyciła się tamtejszą szkoła z internatem. Danielle przyjechała Bree, dzieki babci, która wyciągnęła ją z klasztoru w odcinku 4x05 a w następnym odcinku (o Haloween) Danielle pokazała się publicznie w przebraniu Bree z 1 sezonu. Kilka godzin później rodzi synka - Benjamina Hodge'a. Poród odebrał Adam Mayfair a samą scene widziały dzieciaki Scavo wraz z Kaylą. Były jednak przerażone i prawdopodobnie zapomniały o całej sprawie. Danielle pozostawiła dzieco Bree a sama wyjechała.