kto jest ojciem dziecka Bree, wczoraj ten jej nowy mąż powiedział że bedzie je kochał jak swoje...? ( przyznam ze dawno nie oglądałam i niebardzo jestem teraz w temacie :/ )
jej córka jest w ciazy i wywiezli ja daleko zeby nikt nie wiedzial o tym ona nosi sztuczny brzuch i gdy jej corka urodzi dziecko to wroci a wszyscy beda mysleli ze to dziecko Bree
to chyba przegapiłaś końcówkę tam było pokazane jak starannie wiesza sztuczny brzuch na wieszaku
uwielbiam ten jej profesjonalizm i staranność w każdym calu
Danielle zaszła w ciąże w odcinku 3x16. Przedtem zaczęła sypiać z Austinem - siostrzeńcem Edie Britt. Danielle pokazano ponownie dopiero w ostatnim odcinku serii 3. Widać już było u niej brzuch i był to 4 miesiąc ciąży. Austin jest ojcem a Danielle matką dziecka. Bree postanowiła wrócić na Wisteria Lane udając ciąże a córkę zostawiła w Szwajcarii, kłamiąc Julie Mayer, że została w Europie, bo zachwyciła się tamtejszą szkoła z internatem. Danielle przyjechała Bree, dzieki babci, która wyciągnęła ją z klasztoru w odcinku 4x05 a w następnym odcinku (o Haloween) Danielle pokazała się publicznie w przebraniu Bree z 1 sezonu. Kilka godzin później rodzi synka - Benjamina Hodge'a. Poród odebrał Adam Mayfair a samą scene widziały dzieciaki Scavo wraz z Kaylą. Były jednak przerażone i prawdopodobnie zapomniały o całej sprawie. Danielle pozostawiła dzieco Bree a sama wyjechała.