PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Polsat

ocenił(a) serial na 9

Ktoś wie czy Polsat kiedykolwiek zdecyduje się na wyświetlenie szóstego sezonu? Nie mam FoxLife, a środki, jak na razie nie pozwalają na zakupienie DVD.
Swoją drogą żałuję, że prawa do "Gotowych" wykupił Polsat, a nie np. TVN. TVN na pewno by nie zapomniał o tak rewelacyjnym serialu, zwłaszcza jeśli (jak jest to w przypadku Polsatu) byłby to jedyny serial, który da się oglądać na tym kanale.

IreneMcKaz

Pie**ol DVD. Ściągaj z chomikuj(kropka)pl. Moje konto to "Michu1945". Odkrywcze nie? Znajdziesz tam wszysssssstkie, absolutnie WSZYSTKIE odcinki wspaniałego serialu, w tym odcinki specjalne, z wgranymi napisami do epizodu.

Ale wracając do tematu...
Numer do Polsatu, do działu kontaktów z widzami to (22)5 - 145 - 250. Bombardujcie ich mailami i telefonami. Jeśli nie są skończonymi, upośledzonymi debilami z przypadkiem down'a, to może zauważą, że "o! Co raz więcej ludzi do nas dzwoni to może przywrócimy "Gotowe na Wszystko" sezon 6 na antenę". Ja tak robię od czasu do czasu, że im tam dzwonię i truję kaszę ale sam niewiele zdziałam.

Pozdrawiam uzależnionych od DH.

michu1945

ja obejrzałem wszystkie odcinki na necie, ale i tak pozniej kupuje dvd
nie wyobrazam sobie, zeby u tak wielkiego fana jak ja GNW nie staly w pieknym opakowaniu na poleczce ;))
poza tym uwielbiam oryginalne plyty muzyczne jak i filmy

ArusArczes

Ja tam wyobrazić sobie mogę. Jestem realistą a jak mam wydać ok. 700 złotych na oryginały, to wolę zainwestować 1/10 z tego i mieć wszystkie odcinki w jednym, skromnym pudełeczku.

michu1945

no, ale to już zależy od osoby ;)
oryginały to moja zajawka i od zawsze kolekcjonuję oryginalne płyty, oczywiście tylko te filmy lub płyty muzyczne najbliższe memu sercu ;]

IreneMcKaz

Dzwoniłem pod numer (22)5 - 145 - 250 i powiedzieli mi, że serial na razie nie jest dostępny dla nich, czyli polsatu, ale bardzo prawdopodobne, że za trzy lub cztery miesiące znajdzie się w ramówce.

Podsumowując: czekajmy na premierę jesiennej ramówki polsatu.

ocenił(a) serial na 9
IreneMcKaz

TVN emituje obecnie 9 sezon Smallville o godzinie 00.00,czyli ma fanów serialu głęboko w d...e,a z Supernaturalem utknał na 4 sezonie,chociaż własnie zakończył się 6...tak więc nie żałuj:)

ocenił(a) serial na 10
inka83

Co to jest TVN?. Na Boga przeciez macie komputery. Mozecie ogladac swoje seriale kiedy tylko chcecie

HRA

Dlatego wszystkie odcinki mam na DVD.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

a ja ogladam na necie:)ale nie każdy wie o tym,że można tak robić-mówię o nieco starszych pokoleniach:)