Mógłby mi ktoś powiedzieć, w skrócie co się ciekawego działo w 2 sezonie serialu, bo niestety nie oglądałam! Proszę o pomoc bo oglądałam 1, 3 i 4 , a 2 jakoś mi wyleciał. aha, kto to jest chinka? Wiem, że była w tej serii. Jaka tajemnica była przewodnia? Z góry dzięki za pomoc!
Nie do końca pamiętam z 2 sezonu, ale coś tu naskrobię, a mianowicie w 2 sezonie Carlos miał romans z zakonnicą, motywem przewodnim wątku kryminalnego była pewna murzyńska rodzina Applewhite'ów, a konkretnie jeden z synów, który był ukrywany w piwnicy przez swoją matkę, bo ta go chroniła a w finałowym odcinku chciał zabić albo zgwałcić córkę Bree. Tyle pamiętam uff trzeba sobie przypomnieć 2 sezon.
Jeszcze sobie coś przypomniałem, pod koniec 2 sezonu nawet chyba w ostatnim odcinku Orson próbował zabić Mike potrącając go.
sezon2: Applewhite'owie, śledztwo Felicii Tilman przeciw Paulowi Young'owi, miłośc Mike'a i Susan (w tym: rozstania i powroty), George Williams (morderca Rexa), Scavo'wie w pracy, dziecko Solis'ów, siostra Mary (ta co chciała, by Solis'owie sie rozwiedli), alkoholizm Bree, romans Xiao-Mei - Carlos, śmierć Matthew Applewhite'a, pobyt Bree w "psychiatryku", wojna Bree - Andrew