J mam do was pytanie co do 3 serii w gazecie przeczytałam wiele rewelacji na ten temat i nie wiem czy są prawdziwe bo w necie nic a nic
czy np. Rex powróci do serialu czyli zmartwychwstanie..
Edie sie powiesi a bree będzie w ciąży..prosze o odpowiedż i inne rewelacje na temat serialu
Strefa Spoilerowa
................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................................
Jeśli już przeczytałeś, te wiadomości to powiem tak, Rex wróci w roli narratora(odc16. My husban,the pig), Edie się powiesi-ale nie waidomo czy umrze, a Bree będzie udawać ciąże. Dlaczego? Dowiesz się sam
edi się powiesi na szalu, ale nie umrze, a bree bedzie udawała, że jest w ciąży ( tak naprawdę nie będzie, udawać będzie dlatego, że jej córka danielle będzie w ciązy, więc pojawienie się dziecka nie będzie zaskoczeniem dla sąsiadów, a bree nie chce by ktoś się o ciąży córki dowiedział, )
Edie powiesiła sie w odcinku 3.23 bo:
* Carlos rozwiódł się z Gabrielle
* Edie sie z nim związała
* Carlos chciał mieć dzieci
* ta powiedziała mu, że będzie je miał ale jak pokocha i zostanie przy Edie
* Carlos odkrył jednak puste pudełko po tabletkach antykoncepcyjnych - Edie kłamała
* Carlos oświadczył Edie, ze z nią zrywa
* Zrozpaczona Edie powiesiła się na szalu
Bree bedzie w udawanej ciąży bo:
* Do Edie przyjechął jej siostrzeniec - Austin
* Danielle sie w nim zakochała i zaczęli ze sobą sypiać
* Danielle odkryła, że jest w ciąży i powiedziała o tym bratu
* Andrew powiedział to Bree
* Bree wysłała córkę w góry a sama zaczęła udawać, że jest w ciąży
* Danielle była nieletnia i wyszedł by duży skandal z tego
Rex nie ożyje bo:
* nie może
* skoro on by ożył to musieli by ożywić też zmarłą Mary Alice (publiczność by sie tego domagała)
* zastąpił on Mary Alice w roli narratora TYLKO w jednym odcinku - 3.16.