A ja mam pytanko - kupiłem 1-szy sezon Gotowych Na Wszystko , niedość że dałem 180 zł , co jest lekką przesadą to czekałem na przesyłke 3 tygodnie.Teraz oglądam z mamą wszystkie odcinki i zauważyłem że nie mam 24 odcinka na płytce , a przeciez z tyłu pisze że są 24 . Czy wy macie tak samo , czy może ten ostatni 24-ty ukaże się na 2 sezonie . Kurcze no już nie wiem co w tej sprawie robić , dzwonić do Imperialu czy spokojnym być .Ale chyba głupotą byłoby wydawać sezon 1-szy bez ostatniego odcinka , to tak jak obejrzeć ostatnią część Matrixa bez pozostałych .
Dzięki za pomoc w tej sprawie , ale i tak nie rozumie Polskiego wydania " Gotowych Na Wszystko " , ogladamy ważny 23-ci odcinek i nagle.... koniec i niektórzy widzowie nieooglądający wcześniejszych nie wiedzą o co chodzi /
Ja nie rozumię tego że pisze tam 24 odcinki a w rzeczywistości są 23 chociaż pierwsza seria ma 23 to dlaczego napisali tam 24? :|
właśnie i w tym tkwi problem , bo nawet Polsat pokazał 24-ostatni odcinek pierwszego sezonu , no a ten 23 kończy się w tak pasjonującym momencie że każdy czeka co dalej - a tu taka kicha .
Polsat wyemitował przecież 23 odcinki bo są 23. A na dvd chyba źle właśnie napisali że 24.