Coś słyszałem i oglądałem na YouTube, że Polsat szykuję sie do stworzenia polskiej wersji DH. Czy to prawda? Kto coś wie to wpisywać się.
Bardzo w to wątpię i mam nadzieję, że to się nie stanie! Polsat mógłby pomyśleć o zmianie godziny emisji albo choćby o głupich powtórkach.
Ja również mam nadzieję że to się nie stanie. Sam lektor do Gotowych na Wszystko powinien w zupełności wystarczyć. Uważam że polacy nie potrafili by zrobić tak dobrego serialu jak Desperate Housewives. Polskim serialom daleko do tych zagranicznych (nie chodzi mi tu o takie 500 odcinkowe), a polscy reżyserzy specjalizują się tylko w tworzeniu "taśiemców".
A gdzie to wyczytałeś, bo na youtube nic nie znalazłem???
Podaj jakiegoś linka, ok???
Pozdrawiam!!!
Mówię ci, tak jak ja to tu napisałem, że na YouTube, był plik video z prezentacją polskich aktorów, którzy mogli by grać w polskiej wersji serialu. I dodatkowo było napisane: "Polsat szykuję na początku 2008 roku emisję polskiej wersji słynnego serialu Gotowe Na Wszystko...". Na mur beton takie coś było. Tylko choliwa to już zostało wycofane albo ja źle szukam.
Mówię ci, tak jak ja to tu napisałem, że na YouTube, był plik video z prezentacją polskich aktorów, którzy mogli by grać w polskiej wersji serialu. I dodatkowo było napisane: "Polsat szykuję na początku 2008 roku emisję polskiej wersji słynnego serialu Gotowe Na Wszystko...". Na mur beton takie coś było. Tylko choliwa to już zostało wycofane albo ja źle szukam.
A pamiętasz może chociaż którzy to byli aktorzy i aktorki??? Ja (w przeciwieństwie do innych tu się wypowiadających) jestem zwolennikiem takowej wersji!!! Wiem, że nie będzie to jakaś magabudżetowa produkcja, ale już sam fakt jej powstania niesie w sobie sporą ciekawość... Czekam na dalsze info i pozdrawiam!!!
Ja myślę że taka wersja mogła by być ciekawa, ale nic nie przebije desperatek z Wisteria Lane:)
po co ogladac 2 raz gotowe na wszystko po polsku? moim zdaniem było by fajnie zobaczyc jak polskie gwiazdy sobie radza w takich ale było by nudne:P
a kogo byscie chieli widziec w polskim odpowiedniku?:D
bo ja tak:D :
Bree- Beata Kawka
Susan MAyer-
Lynette- Trzepiecińska
Edie- Katarzyna Figura :D
Gabriel- Anna Przybylska
Mike- Małaszyński
Rex-Trzepiecińska
Carlos- Deląg
:D:D
Powiem tak, jakaś laska, która ma w avku Mary-Alice i uważa się za wielką fankę "Gotowych" chociaż nie obejrzała trzeciej serii, chciała zabłysnąć swoim małym intelektem i podała zmyślony przez siebie nius, który stworzyła opierając się na zabawie wymyślonej przez Dr. Mystery. To jest tak żałosne... by the Way 4x07 jest zajebisty