Twórcy "Strasznego filmu" planują zrobić film, który by parodiował popularne seriale takie jak: Lost, Gotowe na wszystko, Dr.House, Skazany na śmierć, Chirurdzy, Brzydula Betty, Trawka, Flash Forward, Fringe, Przyjaciele, 24 godziny, Californication, Dexter, Czysta krew. Film ma trafić do kin, nie wcześniej niż 2012 roku.
Ciekawe jakby to wyglądało?
beznadziejnie, jak caly DATE MOVIE, EPIC MOVIE, DISASTER MOVIE, MEET THE SPARTANS i inne gowna!!!!!!!!!!!
sorry ale filmy tworcow SCARY MOVIE maja jeszcze mniej smiechu niz wartosci artystycznej!
A ja się przy tych produkcjach uśmiałam. Fakt, nie są to filmy najlepszego wykonania, ale mają one rozśmieszać, a nie szukać opinii krytyków.
chaba chciales powiedziec, ze miliony maja podobne zdanie ??? spojrz na oceny tych filmow
Jason Friedberg i Aaron Seltzer w zeszlym roku zostali okrzyknieci przez wielu krytykow jako najgorsi tworcy jakichkolwiek filmow - nawet gorsi od Uwe boll-a a to juz jest wielki szczyt! az 4 filmy (z 6ciu chyba) sa na imdb.com na miejscu najgorszych filmow wszechczasow, a reszta filmow nie przekroczyly oceny 3 na 10 przy ponad 10tys glosow! Prosze Ciebie, jezeli nadal twierdzisz, ze ich filmy sa smieszne to naprawde latwo Cie zadowolic komedia!
Ale zrozum, że tu nie chodzi o wykonanie, ale o sam humor.
Niektórzy lubią takie badziewne komedyjki z głupim humorem, inni wolą ambitniejsze kino. To kwestia gustu.
A ja oglądam takie filmy w celu zrelaksowania się po ciężkim dniu, a nie po to, by zaraz pobiec do komputera w celu ocenienia go.
"Prosze Ciebie, jezeli nadal twierdzisz, ze ich filmy sa smieszne to naprawde latwo Cie zadowolic komedia!"
Nie zawsze cały film, a pojedyncze sceny. Widać masz słabe poczucie humoru (;
Nie. To co napisałem i powiedziałem to "miliony widzów mają odmienne zdanie". Nie przekręcaj proszę mojego posta. Filmy są ocenione nisko ale pod względem artystycznym, bo nie wymagają wielkiego/żadnego aktorstwa. Natomiast wejdź sobie na seans: nie znalazł byś sali kinowej, gdzie ludzie by się nie śmiali. I o to w tych filmach chodzi: o śmiech. Zgadzam się, że bardzo łatwo jest mnie zadowolić komedią. Moje życie jest mniej szare i byle komedia poprawia mi humor.
Jeśli takowy film powstanie, na pewno obejrzę.
Oczywiście po to, by zobaczyć jak moje ulubione seriale zostaną w nim przedstawione (;
seria strasznego filmu była ok, komedia romantyczna również, ale reszta jak np. wielkie kino to badziewia
Chętnie zobaczyłbym parodię "Mody na sukces" i "Oszukać Przeznaczenie" - wszystkie części.