PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117559
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Pytanie o Edie Britt

ocenił(a) serial na 8

Witam Mam do was pytanie widziałem ostatni odcinek 3 serii (09.12.2007). I tam Edie zostawiła list do Carlosa, i było pokazane jak sie powiesiła na szalu czy to znaczy że popełniła samobójstwo czy może ją ktoś odratuje pozdrawiam i czekam na odpowiedź

idol_5

W czwartym sezonie, w pierwszym odcinku Carlos ja uratuje... ;)

Linssi

całe szczęście :) ona jest przezabawna :D

ocenił(a) serial na 8
idol_5

no to sie ciesze bez niej to już by było nie to samo

idol_5

nie prawda! Edie jest okropna i ja strasznie zaluje ze ona nie umrze!! wszystko psuje i jest perfidna! wykorzystuje Carlosa! ok zal mi jej troche ale ona wszystko mąci gdyby umarla bylyby wieksze szanse ze Carlos i Gabi wroca do siebie a tak? Carsol bedzie z nia z litosci! okropne!

użytkownik usunięty
marzenka_d15

Obejrzyj 4 sezon, a nie będziesz rozczarowana.

idol_5

Pierwsze słowa Mary Alice na początku 4 sezonu:

"Pierwszą rzeczą jaką powinniście wiedzieć jest to, że Edie Britt nigdy nie chciała się zabić... Ale ktoś kogo kochała, chciał od niej odejść..., wiec zaplanowała każdy detal:... Od szalu na którym się powiesiła... aż do samobójczej notatki wyjaśniającej jej desperację. Teraz wszystko co miała zrobić Edie to czekać..., kiedy jej ukochany wróci do domu. Bo dla niego, Edie musiała znaleźć idealny moment, by sie puścić. Niestety dla Edie... [Wejście Karen McCluskey - przyp.] jej plan mógł spalić na panewce. [Rozmowa Karen z Carlosem. Karen zauważa wisząca Edie. Carlos zrywa się i biegnie na górę - przyp.] I tak właśnie Carlos Solis, przybył samą porę by uratować życie Edie Britt. I oczywiście Edie wiedziała co zrobić z jego życiem - nigdy go nie wypuścić."