Oto ona:
http://desperatefans.org/season-7-hq-promos/
Zostaje mam już czekać tylko na plakat promocyjny i hasło, choć gdzieś obiło mi się o uszy, że hasłem będzie: "Hell in the neighbourhood" (Piekło w sąsiedztwie) - bardzo ciekawe zresztą :)
Właśnie sobie uświadomiłem, że 4-ty sezon miał hasło "It’s a hell of a day in the neighborhood", więc to, które skądś usłyszałem na pewno nie będzie promować 7-go sezonu... Pozdrawiam!!!
Slicznie wygladają :) i strasznie podobaja mi sie ich buty xD
juz z taka niecierpliwoscia czekam na ten 7 sezon
Witam!!!
Jest wreszcie (średni niestety) plakat promocyjny:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Desperate_housewives_season_7.jpg
Hasło promocyjne też bez emocji, bo jest takie samo jak to, które wypowiedziała Venessa Williams w promo:
"On Sunday September 26, there's a new housewive in town".
Co o nich sądzicie???
Pozdrawiam!!!
Można znaleźć kilka błędów. Zauważyliście, że dom Gabi jest zarówno pomiędzy nogami Felicity jak i Evy? Natomiast dom Bolenów leży obok domu Gabi po prawej stronie? Jest w dodatku żółty a nie zielony, tak jak go pomalowali od 5-go sezonu. Pomimo tego uważam, że jest piękny (plakat).
ogolnie plakat jest OK, natomiast drazni mnie to, ze Vanessa Williams na wszystkich zdjeciach jest glowna postacia!! ogolnie z tego co wiem to wcale nie o nia bedzie sie krecil 7 sezon tylko znowu Paul bedzie rzadzil na WL! Nicollette Sheridan dopiero w 2 sezonie byla umieszczona na plakacie a Dana Delany w szostym i tylko nieraz byla pokazywana w piatym! dziwie sie poniewaz Vanessa Williams poza Ugly Betty i 3 nominacjami do nagrod EMMY nie ma osiagniec w swiecie TV, tym bardziej nie takich jak Drea de Matteo (wygrana Emmy za najlepsza role drugoplanowa) troche skeptycznie na to patrze, natomiast PROMO bardzo mi sie podoba.
racja! nie rozumiem czemu Vanessa jest na czele... To troche dziwne zawłąszcza, że tak jak mówisz Drea de Matteo i Dana Delany nie były tak wyróznione.
Platak oceniam na średni promo za to est świetne.
dlatego, że VW kojarzy chyba każdy ;)
a Drea czy Dana sa mało popularne
osobiście nie lubię ani Vanessy ani Dany - niecierpię ręcz :/
ja szczerze nie znałam Vanessy ani z tworczosci muzycznej ani z aktorstwa... a raczej filmów i seriali widywałam dużo.
za to znam dobrze Drea de Matteo i Dane Delany.
Plakat na pewno lepszy od plakatu 5 serii (bo ten był wg mnie bardzo słaby), lecz plakatu 6 sezonu nie pobił. To samo z hasłem.
fnh81, to chyba nie wiem w jakim swiecie zyjesz! Vanessa Williams kojarzono tylko i wylacznie z swiata muzyki, furore zrobila z aktorstwem w Ugly Betty za ktory nie dostalo wyroznienia poza nominacja! natomiast Drea de Matteo zna masa widzow telewizji! "Rodzina Soprano" jest do dzis uwazany za najlepszy serial dramatyczny wszechczasow! de Matteo zrobila wielka furore w swiecie telewizji podobnie jak Delany w latach 90tych! natomiast wystepy Williams niemozna porownac z de Matteo, jest to inna klasa i inny typ seriali! ale dziwi mnie, ze ja stawiaja na czele, zachowuja sie jak by byla to Meryl Streep, Jane Fonda, Sigourney Weaver lub nawet Sarah Jessica Parker!
A mnie się podoba , plakat promujący 7 sezon , a najbardziej Vanessa Wiliams .
Na to nie licz. Skoro teraz ja tak usilnie promują, to na bank (co mi osobiście nie bedzie przeszkadzać) będzie miała miejsce na okładce do wydania siódmego sezonu na DVD.
http://gotowenawszystko.blox.pl/2010/09/Zdjecia-z-planu-Cross-i-Green.html
no właśnie zawsze oficjalny plakat promujący, to jest to samo zdjęcie, co z okładki dvd sezonu
więc pani williams będzie w centrum również na dvd :/ co jest bez sensu, tak jakby była odpowiednikiem carrie z seksu w wielkim mieście w tym sezonie gotowych, a nie dośc, że głównej gotowej na wszystko nie ma, bo ta 4ka jest sobie równa, to na dodatek pani drugoplanowa, będzie widniała wszędzie jak najważniejsza z nich...