spojler. uważam że to najbardziej dramatyczny , widowiskowy i tragiczny odcinek tego najwspanialszego serialu. Uważam jednak że po takich zniszczeniach nie dali by odbudować tej ulicy
nie, on jest na drugim miejscu, dla mnie ewidentnym zwycięzcą jest odc 7 sezonu 3, 'Napad'.
hmm, ja myślę że jak by nie było, całkiem realistycznie odtworzyli proces odbudowy.
Hmmm. Mi to się podobały wszystkie odcinki z katastrofą: 3x07, 4x09, 5x08 i 6x10 oraz 7x10. Ciekawi mnie tylko co wymyślą jeszcze w tym roku?
no, były super wszystkiego, ale pożar w klubie, hmmm.... jedyne moje wspomnienie to mina Orsona, nieświadomego płonącego za nim ognia. był świetny ów odcinek, ale najsłabszy z tych katastroficznych.
piszczcie nazwy bo nie chce mi sie szukać! oczywiście dramatyczny był z katastrofą samolotu
1. 3x07 "Strzał" (BO TAK SIĘ TEN ODCINEK NAZYWA! A NIE JAKIŚ "NAPAD")
2. 4x09 "Coś Nadchodzi" (tzn. tornado) oraz 6x10 "Wesołych Świąt" (samolot i wielkie bum)
3. 7x10 "Niepokój na Wisteria Lane" (zamieszki)
4. 5x08 "Miasto w ogniu" (trochę kłamstwo w tytule... nie "miasto" tylko "klub")
na wikipedii nazywa się Strzał, ale na wydaniu DVD został przetłumaczony jako Napad. zresztą, co za różnica.
ja jeszcze nie doszedłem do 7 sezonu ale widzę że każdy sezon ma swoją katastrofę itp