PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

jestem naprawdę zaskoczona - przeczytajcie http://film.onet.pl/seriale/0,1915221,wiadomosc.html

Kashka

Masakra!

Ja już swoje przeżyłem widząc wiszące ciało Edie pod koniec 3 sezonu i odjeżdzajacą z WL w odcinku 4x15. Nie wytrzymam emocjonalnie!

ocenił(a) serial na 10
Kashka

Szokujące 8O !!!
... i to mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 10
przemek88r

Witam!!!
Czyli Edie po raz trzeci odchodzi z serialu, ciekawe czy powiedzenie "do trzech razy sztuka" się sprawdzi w tym przypadku :) A tak w ogóle jeśli się to potwierdzi to szkoda, bo ją lubię. Co do sposobu z jaki Dave ją zbije, to myślę, że to Edie zasłoni swoim ciałem Katherine, gdy ten będzie do niej strzelał na oczach Mike'a. To by był naprawdę mocny koniec sezonu...
Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

W sumie... racja. Sam przyznaje, że na taki koniec to ja czekam!

Było by smutno... ale też soczyście.

Ale może jeszcze usłyszymy Nicollette. Bo w końcu może być jeszcze, na przemian z Brendą Strong, narratorem.

michu1945

Szkoda.. Moim zdaniem nie powinni zabijać żadnej Desperatki ; D Bez Edie to nie będzie to samo.

ocenił(a) serial na 8
Blair

Jak dla mnie Edie zawsze odstawała od reszty desperatek i nie bedzie mi jej brakowac w serialu. W obecnym sezonie jej rola jest wybitnie nijaka, jakby formalna - jest bo jest.

ocenił(a) serial na 5
Peter_Kurten

Ja uwielbiam Edie i jeśli to prawda to będzie mi bardzo przykro. Jednak w tym sezonie nie miała zbyt wielu ciekawych scen, więc jeśli mieliby ciagnąc to dalej, to może nawet lepiej;). I może faktycznie zastapi w jakimś odcinku Mary Alice, jak to kiedyś zrobił Rex.