PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Susan n Mike?

ocenił(a) serial na 10

Czy Susan będzie z Mike'm?

Bo w ostatnim odcinku 2 sezonu Mike'a potrącił samochód, gdy szedł na randkę z Susan, której miał się oświadczyć!

A potrącił go Orson (jeśli się nie mylę..) zastanawiam sie dlaczego?
Na początku obstawiałam Carla.. bo to on sie uganiał za Susan.. ja patrze a tu Orson ;o

ocenił(a) serial na 10
honey__dancer

Orson potrąciłgo dlatego że... nie bd chamski a Susan będzie z Mikiem

ocenił(a) serial na 10
Pray

susan bedzie z mikem xD .. NAWET WEZMA SLUB W 3 SEZONIE ...powiem ze bardzo oryginalnyslub oczywiscie jak na susan przystalo xD

honey__dancer

Ja dodam tylko, że Edie wykorzysta sytuację, gdy Mike się obudzi a Susan przy nim nie będzie...

honey__dancer

A przypomnijcie sobie ostatni odcinek jak Mike był u dentysty. Wyszło wtedy na jaw że Mike siedział w więzieniu i skądś znał Orsona. Wg zapowiedzi kolejnego sezony wydaje mi się, że Mike zna dentystę z więzienia poniważ odsiadywał wyrok za zabójstwo żony. Pewnie nie chciał żeby to wyszło na jaw i dlatego go potrącił

ocenił(a) serial na 10
mada_6

Mada myśl dalej, bo to nie stamtąd Mike zna Orsona!!! Tajemnica jest o wiele ciekawsza!!! Oglądajcie trzeci sezon od niedzieli to przy 15 odcinku się wszystko wyjaśni :)
Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

W piętnastyn odcinku WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNIIIIIII... Acha i stanie sie coś z Bree tak, że znienawidzicie matkę Orsona!!!!!