Teri Hatcher miała dzisiaj wypadek samochodowy w Berkeley, stan Kalifornia. Wszystko wskazuje na to, że aktorka umrze, jej stan jest krytyczny (źródło DZ, godź. 19:00)
Mam nadzieje, że się wykaraska:/ Jak wszystko może wskazywać, że umrze, trzeba mieć nadzieję
Gdyby rzeczywiście coś takiego się zdarzyło, byłoby o tym głośno, a nie ma w internecie żadnych informacji na ten temat. Wielka bzdura.
Dzisiaj w godzinach porannych u użytkowniczki ,,Lucyferka666" strony filmweb.pl stwierdzono chorobę psychiczną. Najprawdopodobniej jest to schizofrenia, ponieważ kobieta wykazuje dane dla niej objawy, wymyślając historie i wmawiając je innym.
Lucyferka666 jest w stanie krytycznym. Prosimy o wsparcie dla niej i jej rodziny. Wszystko wskazuje na to, że umrze.
fajny tekst!!!!! A propo tematu: Dziwię ci się droga Lucyferko666, że myślisz że damy się nabrać na takie coś? Myślałaś że wszyscy od razu ci uwierzą, i nie poszukają takiej informacji w internecie? Myślałaś że na takich stronach jak "onet.pl" czy choćby na wikipedii nie będzie pisać o tym? naprawdę zgadzam się z moimi przedmówcami: żal mi cię!
tylko że nikt jej nie pochwala.. Myślę, że komplement Mariana był skierowany do Dixiee, której odpowiedź jest trafna.
Ku....a, już myślałem, ze zapodajesz mi spojler do serialu. Co do rzekomej śmierci aktorki, podobny wątek widziałem na temat Rona z Harry'ego Pottera, wiec się nie nabrałem. Poza tym sprawdziłem w internecie, wpisując mnóstwo zapytań i nic takiego nie było :)
naprawdę żal mi takich ludzi jak Lucyferka666..
to nie było w ogóle śmieszne..
jak to była prowokacja to naprawdę ktoś przeszedł samego siebie:/ to było żałosne i nie bawiło w żaden sposób:/
Nie ma żadnego linka do tej informacji bo... nie było takiej informacji!!!
nie no, po prostu gratuluję inteligencji i niezwykle zabawnego poczucia humoru...
Zgłosiłem tę niesmaczną prowokację do usunięcia, mam nadzieję, że moderatorzy się tym zajmą. Zasugerowałem jednocześnie usunięcie konta pewnego różowego pokemona/trolla.
PS. nIE pi$hh tYleM na KlaFFiaTuSzE, b0m siEm lAkkIEr s paZn0kCi oDpRySkUje !!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111one :*:*:*:*:*:**:*:* <3<3<3<3<3<3