PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117861
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

http://film.wp.pl/id,81502,title,Tornado-na-Wisteria-Lane,wiadomosc.html?
ale ro sobie wymyślili, he he; P

przemek88r

Czytałem ,ze na bank mają kontrakt do 2011 roku. Z resztą to główne postacie i nie mogą mi ich zabić!!!! Nie!
A z resztą stawiam na... sam nie wiem kogo! Byle nie desperatki. Śmierć Mary Alice była już dla mnie dostatecznym wstrząsem. Gdy uśmiercą Bree to, spisze testament i... żegnaj podły świecie!

michu1945

Ja podobnie, ale nie wierze ze ktorakolwiek usmierca, bo to tak jakby usmiercili serial!!! Moim zdaniem zginie Victor lang i moze Danielle. To byloby najlepiej:D

blazej1968

Pewnie Danielle bo Joy Lauren chciała zrezygnować z udziału w serialu a to jest idealny moment - biedna babcia Bree - ale Victor miał ginąc w odcinku 5 lub 7 a nie wiem czy wtedy twister nawiedzi Wisteria Lane?

michu1945

Soryy - odcinku 6 lub 7 a nie 5 lub 7. My mistake.

użytkownik usunięty
michu1945

Nie wierzę, że uśmiercą Danielle. Mogą ją przecież gdzieś wysłać, a powrót odłożyć na termin, aż np. Joy zachce się wrócić. Victor Lang... no tak, to jeden z głównych typów plus Adam Mayfair.

ocenił(a) serial na 5

jak dla mnie Victor może umrzeć. nie lubię go;P co do Danielle, to dla mnie już bardziej możliwą opcją jest śmierć przy porodzie z powodu jakiś komplikacji, niż twister:)

Rinoa_Sin

Moim zdaniem zginie Victor Lang na bank i będzie to dobitna oznaka braku pomysłów u twórców... Jakoś muszą rozwiązać sytuację i się go pozbędą. Dla mnie neistety sezon czwarty to kontynuacja tego co działo się w drugiej połowie 3 sezonu, czyli nic dobrego. Ten serial stał się nudny, przewidywalny, schematyczny. To jest dla mnie nie do przyjęcia, a zagadka czwartego sezonu jest po prostu marna... Pierwsze dwa sezony były bardzo dobre, trzebi był dobry do 15-go odcinka, natomiast ten od początku jest do bani, przykro mi... Gdy oglądałem pierwsze dwa sezony to bywały emocjonujące momenty i sceny. Czekałem na kolejne odcinki ze zniecierpliwieniem. Teraz oglądam "Gotowe..." z nudów, wiadomo co się stanie, a co nie, nowi aktorzy drugoplanowi są marni (epizody z poprzednich sezonów były o wiele lepsze) i pojawiąją się coraz durniejsze pomysły (patrz tornado)...

ocenił(a) serial na 10
Albertino

Po przejściu tornado zginie Victor :) i ................................................................ Ida :(
To spoiler, ale na 99% mogę stwierdzić, że się potwierdzi...
Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

To tylko pokazuje jak twórcom brakuje pomysłów.

ocenił(a) serial na 8
Albertino

Victor chyba zginie w 7 odc, gdyż Gaby go 'utopi' xd

nie wiem jak można narzekać na 4 sezon. dla mnie to powrót do korzeni, po nieudanym 3 sezonie. zresztą w amerykańskiej prasie można znaleźć same dobre recenzje odnośnie tego sezonu.

nate_3

aktorka co gra edie umrze bo zaszla w ciaze http://film.onet.pl/zwiastuny/0,55448,2,,322,fotonews.html wiec jest problemem tak jak bree byla,napewno twister ja zabije

ocenił(a) serial na 9
przemek88r

A ja myślę, że pomysł z tornadem to bardzo dobra rzecz. Ten serial to połączenie wątków obyczajowych, miłosnych, dramatycznych i komediowych. Brakowało w nim własnie jakiejś katastrofy. Myślę, że producenci serialu mają tak świetną ekipę, że ukazanie niszczycielskiego tornada bedzie czymś niezwykłym. W końcu w "Gotówkach" pojawi się motyw trzymający w zupełnie innym napięciu niż dotychczas.