dzieki za szybka odpowiedz, ale ulga:)bo juz myslalam ze tylko 3 odc. do konca pozostaly
kajot9. Spoilery są do odcinka 6x14 dlatego coś Ci się mogło pomylić.
Odcinków będzie 23:
http://film.wp.pl/id,103698,title,Ile-odcinkow-dla-seriali-stacji-ABC,wiadomosc. html?ticaid=1968d
W niedzielę 10 stycznia 2009 roku :P Teraz już nie będzie chyba dłuższych przerw, jak coś to dopiero w marcu, chyba 3-tygodniowa... Pozdrawiam!!
spoko ;p
cholercia! ja nie wytrzymam tyle ;(((
ostatnio ogladalam od poczatku wszystkie sezony to jeden po drugim,
w jednym dniu to moglam z 6 odc obejrzec ;P <w wolny czas>
teraz to ja sie nie doczekam :(
a przepraszam o jaki strajk chodzi co do sezonu 4? wlasnie zawsze mnie zastanawialo dlaczego zaledwie 17 odc. Odpowiedzcie koniecznie
To tak jak ja:D Tez sobie odświeżyłam wszystkie sezony. A wie ktos może ile jeszcze sezonów Desperatek będzie?
jest 9 zaplanowanych sezonów także spoko jeszcze sobie pooglądamy. więcej na ten temat w wikipedii.
To masz złe obliczenia, ponieważ musiał by (serial) zakończyć się na
sezonie 10.
6,5 sezonu już emitowanego + twoje obliczenia ("3,5 sezonu przed nami") =
10
O właśnie, świetnie to też wytłumaczyłaś także; bo przecież nie mamy za sobą pełnych 6 sezonów, tylko 5 i pół.
-----> Mój post poniżej wyjaśnia to w podobny sposób. :)
Sory Mikołajek, ale to Ty masz złe obliczenia. Policz to logicznie , a nie matematycznie, to tak jak z ciążą.
Mamy pół 6 sezonu za sobą. Została jeszcze nam jego druga połowa, czyli 0,5...oraz kolejne 3 sezony (7,8 i 9); razem= 3,5.
Chyba logiczne.
Tak samo właśnie było w przypadku gdy Tom w 6x01 powiedziała "Pozostało 8 i pół miesiąca" i wszyscy się zdziwili, jakim to cudem zostało 8 i pół miesiąca, podczas gdy Lynette była w 6 tyg. ciąży, a otóż tak, że ciąża zazwyczaj trawa 9 pełnych miesięcy (tak samo jak 9 pełnych sezonów DH) ---> połowa 8 sezonu za nami - pozostaje nam drugie pół ósmego i kolejny już dziewiąty; czyli razem 1,5 - tak samo z w/w ciążą. :P
Faktycznie, dzięki Arno. I to tylko przez źle podaną liczbę...
Wracając do tematu...
Będą 23 odcinki i ostatni wyemitują (najprawdopodobniej) 23 maja 2010.