PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

wiec tak, akurat dotarl wywiad z Dana Delany...
w wywiadzie mowi, ze niedzielny wystep jej moze okazac sie ostatnim.
Jezeli jej nowy serial "Body of Evidence" okaze sie stalym serialem w TV, Marc Cherry nie zdecyduje sie na powrot Katherine na Wisteria Lane w najblizszym czasie, natomiast jezeli serial zostanie porzucony, Delany definitywnie wroci, lecz nie wiadomo czy jeszcze w tym sezonie. Wiec wiemy juz tez, ze w najblizszych odicnkach Katherine i Robin nie zobaczymy czy jeszcze w tym sezonie?..

zrodlo:

http://blog.zap2it.com/korbitv/2010/03/dana-delany-on-nathan-fillion-castle-and- her-desperate-housewives-exit.html

ocenił(a) serial na 9
M_Weaver

nawet mnie troche cieszy ta wiadomosc, przez caly 5ty sezon byla nudna, w 6tym bylo lepiej lecz teraz naprawde nadszedl czas by odeszla

pozdro.

użytkownik usunięty
M_Weaver

Mnie cieszy jedno, ktoś przed odcinkiem 18 napisał temat z informacją,że Dana Delany odchodzi z serialu. Na szczęście jak zacząłem go oglądać to kompletnie o tym zapomniałem i przypomniałem sobie dopiero jak już obejrzałem wątek, w którym Kathrin postanawia wyjechać z Robin.

M_Weaver

Primo: Katherine się nie wyprowadziła.
Secundo: Gdyby tak zrobiła, przed domem stała by wielka ciężarówka. Taka jaką miały wszystkie desperatki w retrospekcjach w odcinkach 2x23 i 2x24, Mullinsowie w 1x22, Applewhite'owie w 1x22 i 2x24 oraz Katherine w 4x01 i 4x02 (wspomniane w retrospekcji)
Tertio: Robin powiedziała "odwiedzić Paryż" a nie "zamieszkać w Paryżu".
Quarto: Wiem, że koniec sezonu 6 będzie świetny. Dlaczego?
Quinto: Jak każdy z was narzeka to robią dobre odcinki a jak mówicie, że są genialne, pojawiają się kichy.
Sexto: Tyle ode mnie.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

tak, nie wyprowadzila sie, wszyscy o tym wiemy, natomiast nie zmienia to faktu, ze moze juz nie wrocic! moze jedynie wrocic w takich malych epizodkach...sama w wywadzie powiedziala: "Cherry rozwiazal sytuacje bardzo madrze, jezeli nowy serial sie utrzyma w telewizji, Katherine juz nie wroci!!!"

yahoo_2

Jeśli. Z resztą wszystko przed nami. Nie wiemy co dalej z jej postacią w DH i co z Daną w "Body of evidence".

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Ja mam jednak nadzieję, że wróci do serialu.
Chociaż na te `małe epizody`.