Wybieramy wasze ulubione czarne charaktery . Będziemy glosować inaczej od innych gier. Zabawimy się jak w Robinsonów . Mamy 20 postaci . Pierwszym dniu wyeliminujemy kogoś a od drugiego dnia do trzeciego dnia głosujemy na ulubiony czarny charakter. W czwartym dniu znów ktoś odpadnie i będzie się to tak powtarzać. A jeśli ktoś nie zrozumiał ma tu pokazany przykład >>>
DZIEŃ 1 - Wyeliminowanie .
DZIEŃ 2-4 - Głosowanie na ulubiony czarny charakter .
DZIEŃ 5 - Ten kto ma najmniej głosów lub będzie remis wybieramy kogo chcemy wyrzuć.
DZIEŃ 6-8 - I to tak będzie się powtarzać .
Sposób głosowania : Jedna osoba może zagłosować na 3 osoby. Pierwszą osobę która jest waszym faworytem z czarnych charakterów dajesz 5 punktów . Drugą osobę 3 punktów , Trzecią osobę 1 punkt. Przykład >>>
( To jest przykład więc nie daje osoby z DH )
5 - Emily .
3 - Jon .
1 - Pamela .
Jeśli już wicie jak zagrać zapraszam do gry i dziś wyeliminujemy kogoś. Miłej Zabawy .
Sposób wyeliminowania .- Jeśli jest więcej niż jedna osoba głosujemy na dwie. Jeśli jestem sama automatycznie już nie berze udział zabawie. Np >>
( To jest przykład więc nie daje osoby z DH )
Parvati x2
Lub ..
Parvati
Felicia.
Uczestnicy :
Danielle Katz
Nina Fletcher
Paul Young
Zachary Young
Kayla Huntington Scavo
Gloria Hodge
Ana Solis
Dave Williams
Katherine Mayfair
Martha Huber
George Williams
Matthew Applewhite
Nora Huntington
Alma Hodge
Wayne Davis
Edie Britt
Patrick Logan
Felicia Tilman
Alejandro
Eddie Orlofsky
DZIEŃ 1 - Wyeliminowanie .
-----------------------------------------------------------------------
Nina x2
Kto to, w twoim mniemaniu, jest czarny charakter? Zawsze myślałem, że jest to postać wrogo nastawiona do postaci tzw. pozytywnych, postać skrzywiona pod względem moralnym itd. a skoro tak, to co w tym zestawieniu robią takie postacie jak: Edie, Katherine, Ana czy Danielle? Znalazły się tam tylko dlatego, że ich charakter nie odpowiadał ogólnie przyjętym normom społecznym? Edie dlatego, że bywała chamska czy złośliwa? W takim razie House jest najczarniejszym charakterem serialowym :D Katherine? bo lekko zbzikowała i chciała za wszelką cenę zdobyć Mike'a? Ana i Danielle?! bo to nastolatki sprawiające kłopoty wychowawcze swoim opiekunom. Zatem na liście brakuje też Andrew, bliźniaków Scavo i tego chłopaka, bratanka Edie (nie pamiętam jak miał na imię).
Sorry za offtop i bez urazy ale naprawdę zaintrygowała mnie Twoja lista "Czarnych charakterów".
Te 4 osoby to się da zmienić . Jak dla mnie są . Nawet gdy są dzieciakami ale no cóż. TO ZMIENIAM .
Też mi się wydaje że umieszczenie Any Solis, Wayne'a Davis'a i Edie Britt na jednej liście jest niezbyt przemyślane.