Kto jest za tym, żeby Polsat przez całe wakacje wyemitował (oczywiście po wszystkich odc. premierowych) ponownie całe dwie serie? Myślę, że byłby to super pomysł. Podczas sezonu ogórkowego DH na pewno wygrają z powtórkami "M jak miłość" czy "Klanu". Powiedzmy, od pon. do piątku o 20!
jestem za ale napewno nie puszcza tego o 20 :(( wtedy bedzie jakies samo zycie albo jakies inne pierdoly, chociaz moze 17?
aaaaaaa...to moje marzenie, bo niestety nie widzialam pierwszych kilkunastu odcinkow, a uwielbiam kazdy nad zycie. trzeba napisac jakas petycje.
gdyby to bylo przez caly tydzien to chyba to by było przesada, ale nadal by mogło lecieć w czwartki o 20 i 2 odcinki;]
a właśnie, że nie! :D
to niebtłaby przesada, przesada to są te wszystkie p****oły takie jak "samo życie" albo na okrągło "grasz czy nie grasz" to jest dopiero przegięcie. Ani to rozrywka, ani co innego. Desperatki na wakacje(codziennie!) to b. dobry pomysł, także ja się podpisuje.
chociaż i tak nie obejrzałabym wszystkich odcinków, bo wyjeżdzam.
A ja mam pytanie odbiegające od tematu w których odcinkach grały Cameron Diaz i Jessica Simpson. I czy Kyle MacLachlan będzie grał stale w serialu ???