PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

aaaaa

ocenił(a) serial na 10

MArc Cherry, twórca serialu w wywiadzie dla NY TIMES, powiedział żę stacja ABC nie dopuści do rozpowrzechnienia DH na tereny Europy opróćz Farncji i Wielkiej Brytanii. Z tego wynika że 4 seria będziedostepna tylko nq necie:(

użytkownik usunięty
Pray

Bez sensu. Przecież oni za to dostają olbrzymie pieniądze, czemu mieliby zrezygnować?

użytkownik usunięty
Pray

to nie prawda.

ocenił(a) serial na 10

ja mówie tylko to,co przeczytałem aha i to nie był wywiad tylko taki no cytat, ale wiesz duże pieniądze?? a może polska daje za małe

użytkownik usunięty
Pray

w gazecie, czy gdzieś w necie na jakiejś stronie? źródło jest ważne - po tym łatwo stwierdzić czy prawdziwe. cytat bez całego kontekstu może znaczyć co innego :) w polsce na pewno się pojawi,
a pięniądze ma z tego myślę, że nie za małe, bo przecież 2 sezon pojawił się w polsce wcześniej niż w innych krajach europy :P

chociaż ja i tak nie będę czekał na polską premierę, bo nie mogę się doczekać nowego sezonu :)
ale jak puszczą w polsacie to i tak oglądne,nawet piąty raz :)

ocenił(a) serial na 10

w gazecie po prostu, no ale gdy jeszxcze raz przeczytałem tego Ny times'a to stwierdziłęm że rzeczywiście to może być wyrwane z kontekstu

użytkownik usunięty
Pray

oby oby,
tymczasem ja już odliczam dni do amerykańskiej premiery gotowych :D
3 sezon oglądnąłem w 2 tygodnie po parę odcinków naraz :D
ale 4 zamierzam poklei jak w ABC

użytkownik usunięty

Poza Francją i Wielką Brytanią jest mnóstwo innych krajów Europy, gdzie DH jest bardzo popularne, w samych Niemczech ponoć bardzo.

ocenił(a) serial na 10

Mylisz się, serial w Niem,czech jest tak popularny jak w Polsce czyli okej ale bez rewelacji.

ocenił(a) serial na 10
Pray

na pewno chodzilo o to, z 4 sezon w tym samym czasie co w USA bedzie pokazywany tylko we Francji i UK.

ocenił(a) serial na 10
angelica

No może, ty no to by było nawet logiczne