MArc Cherry, twórca serialu w wywiadzie dla NY TIMES, powiedział żę stacja ABC nie dopuści do rozpowrzechnienia DH na tereny Europy opróćz Farncji i Wielkiej Brytanii. Z tego wynika że 4 seria będziedostepna tylko nq necie:(
Bez sensu. Przecież oni za to dostają olbrzymie pieniądze, czemu mieliby zrezygnować?
ja mówie tylko to,co przeczytałem aha i to nie był wywiad tylko taki no cytat, ale wiesz duże pieniądze?? a może polska daje za małe
w gazecie, czy gdzieś w necie na jakiejś stronie? źródło jest ważne - po tym łatwo stwierdzić czy prawdziwe. cytat bez całego kontekstu może znaczyć co innego :) w polsce na pewno się pojawi,
a pięniądze ma z tego myślę, że nie za małe, bo przecież 2 sezon pojawił się w polsce wcześniej niż w innych krajach europy :P
chociaż ja i tak nie będę czekał na polską premierę, bo nie mogę się doczekać nowego sezonu :)
ale jak puszczą w polsacie to i tak oglądne,nawet piąty raz :)
w gazecie po prostu, no ale gdy jeszxcze raz przeczytałem tego Ny times'a to stwierdziłęm że rzeczywiście to może być wyrwane z kontekstu
oby oby,
tymczasem ja już odliczam dni do amerykańskiej premiery gotowych :D
3 sezon oglądnąłem w 2 tygodnie po parę odcinków naraz :D
ale 4 zamierzam poklei jak w ABC
Poza Francją i Wielką Brytanią jest mnóstwo innych krajów Europy, gdzie DH jest bardzo popularne, w samych Niemczech ponoć bardzo.
Mylisz się, serial w Niem,czech jest tak popularny jak w Polsce czyli okej ale bez rewelacji.
na pewno chodzilo o to, z 4 sezon w tym samym czasie co w USA bedzie pokazywany tylko we Francji i UK.