PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

w 2 sezonie uciekła z synem Applewhite'ów Matthew, Bree uciekła z kliniki po telefonie od matki chłopca, że to on zabił ta dziewczyne, a nie jego syn, i to był odcinek koncowy, 2 sezonu, a w 3 wogle nic nie mam o córe Bree, i nagle pojawia sie w domu, w bodajże 3 odcinku?? mógłbym mi ktoś opowiedzeć jak wróciła do domu?? z gory dzieki . pozdro...

ocenił(a) serial na 10
Zuzaa_3

To nie był odcinek końcowy!!! Finał drugiego sezonu trwa... 1,5 godziny!!! Córka Bree wraca z Mathew do domu po pieniądze i w tym czasie wraca Bree, wcześniej matka Mathew wzywa policje. Gdy Mathew celuje w Bree z pistoletu, przez okno trafia go snajper i ten ginie, a Danielle zostaje z Bree... To był finał!!! Potem w trzecim sezonie to jest już 6 miesięcy po drugim sezonie, więc Danielle zapomina o Mathew!!!
To tyle, pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 8
Zuzaa_3

no tak kompletnie zapomniałam, o tym odcinku a całkiem niedawno go oglądałam, dzięki za przypomnienie;

użytkownik usunięty
Zuzaa_3

Danielle jest cały czas w domu, tylko że do 3 odcinka nie bierze praktycznie udziału w akcji. Podczas ślubu Bree i Orsona można zauważyć, że siedzi wraz z Julie w pierwszej ławce (niezłe przyjaciółki, co nie?). Swoją drogą to chyba nie był ten sam kościół, w której odbywała się msza przed pogrzebem Rexa, kiedy Bree zmieniała mu krawat (2x01)?