PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

jest w ogole szansa, zeby jakaś gazeta wydała np. po 2 odcinki tygodniowo Gotowe na Wszystko na dvd ? wiecie o co mi chodiz ? taka seria jak np. wydaje obecnie Gazeta Wyborcza Rodziny Soprano.....
ja tak bardzo chce miec GnW na dvd :((

ocenił(a) serial na 10
megan1300

zawsze można iść do empiku, lub zamówić przez internet, no problem (;

skarbulla

no, ale w Emipku juz patrzyłam... 130 zł za sezon :| sory nie stać mnie :D a gdyby jakaś gazeta np. Wyborcza wydała GnW wysżłoby troche taniej.. no i na raty :D

megan1300

ja nie wiem czy wyszloby tak znowu taniej, bo chyba Rodzina Soprano wyszla podobnie cenowo co sezon w calosci to samo PB byl zdaje sie w Vivie i tez za calosc wyszlo tylko troche taniej, jedyny plus to rzeczywiscie, ze ta kwota jest rozlozona na raty

ocenił(a) serial na 7
megan1300

Wierz mi - nie rodzina soprano nie wychodzi taniej niz jakbyś kupiła w sklepei. Tym bardziej, że jak kupisz wszystkie sezony rodziny soprano, to bedziesz miała duży rachunek = możesz starać sie wynegocjować rabat 5%-10%. Zawsze warto spróbować, bo często dają wbrew pozorom :) A czy GnW będą w gazecie kiedyś? Tak, na pewno będą. Nie ma takiej rzeczy obecnie, której by w gazetach nie było. Pamiętam, ze był nawet okres, gdy z dodatków do gazet mozna było skompletowac wyposażenie łazienki. Były klapki (twist, tina), był szlafrok (jakaś plotkarska, nie pamiętam już), była bielizna (uroda), był szampon (twój styl, pani domu, mh, logo), był płyn do kąpieli, była szoteczka do zębów (moda na zdrowie), była pasta do żebów (cosmopolitan). Dla wydawców prasy w Polsce hasło z reklamy adidasa sprzed paru lat (impossible is nothing) to motto dnia codziennego.

ocenił(a) serial na 6
Arce

Rodzina Soprano w Wyborczej wychodzi ok. 550 zł za wszystkie sezony. W sklepie za nie trzeba zapłacić prawie 1000 zł. Prosty rachunek.