PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Czy Ty wiesz, że masz solidną obsesję na punkcie tego serialu? To już ociera się o jakieś zaburzenia psychiczne - "kolejna prowokacja", "kolejna prowokacja", powtarzasz się jak płyta w zepsutym gramofonie xD Już wiem, co mi odpiszesz na tego posta ;P W dodatku jak ktoś wyraża swoje zdanie o tym serialu na forum, do czego ma pełne prawo, i które niekoniecznie wychwala ten serial po niebiosa, jesteś dla tej osoby bardzo nieprzyjemny. To jest żałosne.

ocenił(a) serial na 8
gosc_111

dziewczyno, wiesz co jest zalosne ? to, ze opisujesz bzudry o serialu ktorego mowisz, ze nie lubisz! to, ze wyrazasz swoja opinie ok, ale nie prowokuj fanow. A to, ze uzytkownik michu1945 lubi ten serial i filmy i lubi wypowiadac sie i dyskutowac na forach to jest to jego sprawa i jego hobby. obsesje masz Ty, prowokowac fanow i z nimi wchodzic w klutnie, a poza to masz widocznie obsjeje ma punkcie Twojego wygladu - czysta solara, tapeta. to co masz na twarzy nie mozna nazwac normalnym!!

gosc_111

kolejna prowokacja...

(Każdy w życiu ma jakiegoś jopla: ty nienawidzisz serialu a ja go
uwielbiam.)

Tyle w temacie.

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
gosc_111

a kto tu jest żałosny? tylko i wyłącznie TY!
żeby wymyślać i wypisywać na forum, że aktorka [chodzi mi o Teri] umarła, trzeba być naprawdę chorym! lecz się chora idiotko!

ocenił(a) serial na 10
gosc_111

Nie tylko Michu ma i co? Boli Cię to jakoś? Get a life...

ocenił(a) serial na 10
gosc_111

Ty z kolei nie umiesz żyć bez wdawania się w kłótnie z innymi internautami. Nawet gdyby michu1945 miał coś z głową(ale tego nie ma) , to co ci do tego. Tak jak moi przedmówcy mówili: lecz się!!!

ocenił(a) serial na 10
Marian_21

Błagam niech ktoś ją usunie, bo aż się rzygać chce jak widzę jej jakże "inteligentne" posty!

ocenił(a) serial na 10
majczi

ha ha ha, nieźle; nie wiedziałem że aktywność i pasja do czegość ( w tym wypadku do desperatek) może być brana jako wada. najwyraźniej wszyscy jesteśmy uszkodzeni bo większość osób które tu zagląda zgodzi się ze mną: Desperatki rządzą!:D;p hahaha, lucyferka666 jesteś naprawdę diabelnie debilna.

ocenił(a) serial na 10
gosc_111

Ja zauważyłem, że zwykle obsesję (tą negatywną) to mają ludzie do czegoś czego nie lubią i wchodzą na fora, wypisując często nieprawdziwe bzdury. Dla mnie stratą czasu byłoby zaglądanie na fora rzeczy, filmów, czy formacji muzycznych, ba... a nawet gatunków muzycznych, które mnie nie intereesują i wypisywać tam głupoty. Skoro ludzie się tam skupiają i wymienają swoje fascynacje danym tematem to ok. Zdecydowanie lepsze to niż włóczenie się po ciemnych bramach i uliczkach...
Zasada jest prosta - jak sie ktoś na czymś nie zna, to lepiej się nie wypowiadać. Przykładów mamy wiele...

ocenił(a) serial na 10
Michal1982

ludzie, czy ja to tylko dostrzegam? moja uwage przykul uzytkownik M_Weaver. Twierdzicie , ze Lucyferka pisze obrazliwie , ze jest glupia itd. a tekst: " masz widocznie obsjeje ma punkcie Twojego wygladu - czysta solara, tapeta. to co masz na twarzy nie mozna nazwac normalnym!! ". Po pierwsze co ma piernik do wiatraka , po drugie jak mozesz sie wypowiadac o tej osobie w taki sposob skoro jej nie widziales na oczy? Nie bede cie wyzywal , ani komentowal (jak inni lucyferke) , bo po co mam sie znizac do twojego poziomu. lucyferka moze nie napisala swojego posta w sposob odpowiedni , ale troche w tym racji jest. W zasadzie nie mozna wdac sie w dyskusje z michem , bo cie zacznie traktowac z ponizeniem ; jest poprostu niemily. Tyle
pozdrawiam

wine_bae

Jak masz jakiś uraz to wyraź to. Poniżyłem użytkownika "wyloguj się" ale poszedłem po rozum do głowy i go publicznie przeprosiłem. Był też jedne post Arianny, czy jakoś tak, krytykujący serial i odpowiedziałem na niego w merytoryczny sposób. Natomiast ten temat dotyczy mnie i użytkowniczka "lucyferka" mnie atakuje. Oddałem jej? Nie. Zaprosiłem wręcz do znajomych a ona to przyjęła.

Tobie też odpowiedziałem rzeczowo tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/1281455/pytanko.html

Przyznaję się: jestem czasami chamski i ordynarny ale tak reaguje czasami na głupotę w czystej postaci, przemądrzałość i "znafców" w stylu "DH" to "moda na sukces" albo "to jest po prostu głupie. Gdy pojawia się merytoryczna argumentacja, to wtedy co innego.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

dziekuje Ci za odpowiedz na moje pytanie. Ale chwila chwila ja nie robilem z Ciebie potwora ;) nie mowilem , ze jestes przesiakniety zlem. Czesto odpowiadasz na pytania i w ogole , ale rowniez robisz to co napisalem w poprzednim poscie ;>
pozdro

wine_bae

Tak i się do tego przyznaję.

Też pozdrawiam!