że Twoja wypowiedź zawiera spoilery!=/ nie kazdy ma ochote wiedziec dokladnie co sie stało, tylko chce sie podzielić wrażeniami na temat obejrzanego odcinka.. co do napisów to własnie je tłumacze wiec jutro bedzie mozna obejrzec całosć w jezyku polskim, pzdr
Witam!!!
A co miałem napisać ale fajny odcinek i koniec??? Temat świadczy o tym, że będą w nim spiolery, bo dotyczy nowego odcinka, uważałem to za oczywiste...
Pozdrawiam!!!
jezeli tylko tyle potrafisz napisac to hmm.. gratuluje.. przeciez mozna wyrazic swoje zdanie nie opisując przy tym całego odcinka, bo po co robic jego streszczenie?
Po co? Dla chcących je przeczytać, Tobie nikt nie kazał tego robić... Mogłaś przestać czytać jeśli widziałaś o czym piszę... Niektórzy nie mają możliwości ściągnięcia sobie nowego odcinka, a chcieliby wiedzieć co się wydarzyło, dlatego to napisałem. Poza tym opisałem najważniejsze wątki, gdybym chciał streścić całość mój post byłby 5 razy dłuższy...
Pozdrawiam!!!
Trzeba wiec bylo napisac w tytule "streszczenie odcinka (spojlery)" i tyle. Nie byloby tematu. Aha.. nie musisz mnie znowu pozdrawiac.
Ok, na przyszłość specjalnie dla Ciebie użyję słowa streszczenie lub spoiler. Regulaminu nie złamałem, więc skończmy temat...
Pozdrawiam!!!
P.S. Zawsze na koniec pozdrawiam, bo tego wymaga grzeczność...
nie specjalnie dla mnie, bo zapewne nie jestem jedyna osoba, ktorej tego typu posty -bez uprzedzenia o spojlerach- przeszkadzaja (tak w tej chwili nikt wiecej nie napisal nic na ten temat, bo jest jeszcze świeży, lub po prostu nie chce mu sie wypowiadac)
P.S. Ja tez zawsze pozdrawiam na koniec wymiany zdań... a nie w ICH TRAKCIE ... wiec POZDRAWIAM.