PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

no i

ocenił(a) serial na 10

kto w końcu dusił julie i kto udusił kelnerkę ????? zamkneli wątek czy zapomnieli ????

Reznik

czytalma mna jakiejs stronie ze to niby kolega denego ja stawiam na nika

Reznik

Poczytaj tu. Jak chcesz to się jeszcze zarejestruj:

http://www.wisterial.fora.pl/sezon-6,41/6-20-epiphany,1672.html

michu1945

NA TYM FORUM SA JEDYNIE LUŻNE SPOSTRZEENIA I DOMYSŁY

Madzienka1000

No i? Moze wysilisz mózg i pomyślisz kim może być "dusiciel z Fairview". Nie zawsze wszystko będziesz miała podane na tacy.

michu1945

MOGLABYŚ MNIE NIE OBRAŻAC ,? NAPISALM CO MYSLE O TYM FORUM A MAM DO TEGO
PRAWO.

Madzienka1000

Robisz to jednak agresywnie (pisząc dużymi literami a wiadomo, że oznacza to krzyk i zastępuje wykrzyknik).

michu1945

Mialam właczony caps lock stad te duze litery,jakby cos to nie krzyczalam

Madzienka1000

Skoro tak to i ja przepraszam i proszę o wybaczenie.

michu1945

Nic się nie stało. Może na początku troche mnie poniosło

ocenił(a) serial na 10
Reznik

Moje drogie nie zapomnieli o dusicielu ... juz w 20 odcinku (25.04) powroca do tego watku ... sama jestem ciekawa ale napewno kazda z bohaterek go zna... pozdrawiam

Daruma1

Daruma1. Link, który zapodałem, był właśnie do tego odcinka. Pozdrawiam i wesołych świąt życzę wszystkim!

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Hmm...a ja jestem ciekawa co z Aną. Pamiętacie jak ciocia Carlosa tam coś gadała do kogoś i się śmiała podstępnie, że ona ma jakąś tajemnice czy coś? Nie pamiętam dokładnie, bo nie mam podglądu do odcinka, ale to było wtedy jak oni zgodzili się przyjąć ją pod swój dach.

ocenił(a) serial na 10
majczi

no pamiętam pamietam i jakoś to ucichło, a myślałam że to bedzie motyw przewodni 6 serii ;)

a co do dusiciela to Julie dusiła Angie, a ta ruda Nick :P

ocenił(a) serial na 10
Reznik

mowie Wam ze to orson:):) tak gdzies przreczytalam chyba w swiecie seriali

ocenił(a) serial na 10
Reznik

Ja gdzieś czytałem na tym forum że to Sam, bo może dusił same rude kobiety(Julie i kelnerka z Baru "Coffe Cup" były wówczas rude), gdyż może chciał się zemścić za to że jego ojciec wybrał rudą Bree, zamiast jego Matki. tO TYLKO MOJA PROPOZYCJA!

Reznik

mnie sie wydaje, ze z postacią Any - siostrzenicy Carlosa nie wiąże się żaden sekret. tamtej ciotce chodziło chyba o to, jaka Ana jest nieznośna i faktycznie, z początku sprawiała Carlosowi i Gaby duże problemy wychowawcze.

ocenił(a) serial na 9
kapodaster

A może to Ana dusiła Julie. Była zazdrosna, że Dany się koło niej kręcił, gdy sama była w nim zakochana. I być może, o to chodziło tej ciotce.
Że gdy nie dostaje tego czego chce, staje się niebezpieczna.
To są jedynie moje przypuszczenia. Ale wątpię, by taka drobna dziewczyna dała radę drugiej (; Choć, nic nie wiadomo Może kogoś wynajęła?

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

haha o tym samym pomyslalam zaraz jak napisalam poprzedniego posta
;)

ona musi byc w cos zamieszana

tylko co miala do dziewczyny z "kubka" ?

ocenił(a) serial na 9
fnh81

Właśnie nad tym się też zastanawiałam, ale nic sensownego mi do głowy nie przyszło (;

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

Marian 21 - koncepcja ciekawa. do głupich nie nalezy, a sens ma. ciekawe, ciekawe co wyniknie z tym Samem :d.
Anę wykluczam. Podobnie jak inni uważam, że jej sekret był związany z tym, że jest nieznośna.

ocenił(a) serial na 10
kedzior93

dokładnie i że jest taką mini-galerianką

Reznik

Odcinek 6x20 wyjawi kto jest dusicielem. Wiemy też, że żył i żyje nadal na Wisteria Lane wraz z desperatkami. W tym odcinku cofniemy się do 1994 roku, kiedy retrospekcje pokażą Mary Alice, (najprawdopodobniej) matkę dusiciela, grana przez Diane Farr oraz samego kryminalistę, gdy był dzieckiem, grany przez Nicholasa Sarullo.

Pomijając to, podejrzewam:
* Sama: Pół roku temu zmarła matka Sama. Można to połączyć: Sam odwiedzał Wisteria Lane i widział Van De Kamp'ów oraz kolor włosów Bree. Gdy matka zmarła, postanowił się zemścić na swej macosze. Zaatakował Julie (myślał, że to Bree, która wyszła od Susan pogratulować jej ślubu) i potem Emily Portsmith (wiedział, że to jedna z ulubionych miejsc Bree). Wiemy, że to mężczyzna i zaprzestał działalności aż wszystko ucichnie. W każdym razie po dwóch atakach postanowił przyjść osobiście, zatrudnić się u Bree. "Nie zniszczę jej fizycznie a finansowo". Bree, mianując go drugim v-ce prezesem, dała mu, znając życie, dostęp do największych sekretów firmy. Zdobywając jej przychylność, będzie mógł maskować malwersacje finansowe. W końcu przychodzi pierwszy i wychodzi ostatni z firmy. Wtedy będzie "B-A-M" i ujawni się jako niszczyciel jej przedsiębiorstwa. Moją teorię osłabiają jednak dwa czynniki: jej lekka nielogiczność i to, że jakiś mężczyzna podglądał Emily, gdy była z Nickiem. Widział więc, że to nie Bree. Dlaczego więc zabił Emily?
* Co jeśli dusicielem jest... Danny Farrell? Pokazano go w odcinku 2x02 (wróg wszystkich gospodyń, ponieważ rozrzucał gazety wszędzie, gdzie popadnie) oraz 3x23 (Carlos odkrył, przy nim, że Edie zażywała tabletki antykoncepcyjne). Może to on? Pasuje do opisu: mieszkał wraz z gospodyniami, na Wisteria Lane, jest młody tak jak dzieciak na zdjęciu z odc. 6x20. Tylko wiek mi się nie zgadza jeśli chodzi o 1994 rok. Ten młody z odcinka 6x20 wygląda mi na 6-7 latka a jeżeli wtedy ma być retrospekcja z 1994 roku, to Danny Farrell odpada. Jednakże, nie wiemy jaką postać odtwarza chłopiec na którego patrzy Mary Alice. Nie wiemy też, czy będą też to retrospekcje sięgające 1994 roku czy przedstawiające tylko 1994 rok. Wszystko się okaże 25 kwietnia. Ech...
* Nick Bolen bo niechciał odejścia Julie i myślał, że Emily podsłuchała jego rozmowę z agentem w odcinku 6x08
* Eddie Orfolsky (Josh Zuckerman) bo... tez jest facetem. Emily go odrzuciła i może zarywał do Emily?

PS. Żadna kobieta tego nie zrobiła: narracja początkowa w odcinku 6x09 wskazała, że dusicielem jest mężczyzna. Nie oznacza to, że nie mogła jakaś kobieta tego zlecić.

Reznik

Odcinek 6x20 wyjawi kto jest dusicielem. Wiemy też, że żył i żyje nadal na Wisteria Lane wraz z desperatkami. W tym odcinku cofniemy się do 1994 roku, kiedy retrospekcje pokażą Mary Alice, (najprawdopodobniej) matkę dusiciela, grana przez Diane Farr oraz samego kryminalistę, gdy był dzieckiem, grany przez Nicholasa Sarullo.

Pomijając to, podejrzewam:
* Sama: Pół roku temu zmarła matka Sama. Można to połączyć: Sam odwiedzał Wisteria Lane i widział Van De Kamp'ów oraz kolor włosów Bree. Gdy matka zmarła, postanowił się zemścić na swej macosze. Zaatakował Julie (myślał, że to Bree, która wyszła od Susan pogratulować jej ślubu) i potem Emily Portsmith (wiedział, że to jedna z ulubionych miejsc Bree). Wiemy, że to mężczyzna i zaprzestał działalności aż wszystko ucichnie. W każdym razie po dwóch atakach postanowił przyjść osobiście, zatrudnić się u Bree. "Nie zniszczę jej fizycznie a finansowo". Bree, mianując go drugim v-ce prezesem, dała mu, znając życie, dostęp do największych sekretów firmy. Zdobywając jej przychylność, będzie mógł maskować malwersacje finansowe. W końcu przychodzi pierwszy i wychodzi ostatni z firmy. Wtedy będzie "B-A-M" i ujawni się jako niszczyciel jej przedsiębiorstwa. Moją teorię osłabiają jednak dwa czynniki: jej lekka nielogiczność i to, że jakiś mężczyzna podglądał Emily, gdy była z Nickiem. Widział więc, że to nie Bree. Dlaczego więc zabił Emily?
* Co jeśli dusicielem jest... Danny Farrell? Pokazano go w odcinku 2x02 (wróg wszystkich gospodyń, ponieważ rozrzucał gazety wszędzie, gdzie popadnie) oraz 3x23 (Carlos odkrył, przy nim, że Edie zażywała tabletki antykoncepcyjne). Może to on? Pasuje do opisu: mieszkał wraz z gospodyniami, na Wisteria Lane, jest młody tak jak dzieciak na zdjęciu z odc. 6x20. Tylko wiek mi się nie zgadza jeśli chodzi o 1994 rok. Ten młody z odcinka 6x20 wygląda mi na 6-7 latka a jeżeli wtedy ma być retrospekcja z 1994 roku, to Danny Farrell odpada. Jednakże, nie wiemy jaką postać odtwarza chłopiec na którego patrzy Mary Alice. Nie wiemy też, czy będą też to retrospekcje sięgające 1994 roku czy przedstawiające tylko 1994 rok. Wszystko się okaże 25 kwietnia. Ech...
* Nick Bolen bo niechciał odejścia Julie i myślał, że Emily podsłuchała jego rozmowę z agentem w odcinku 6x08
* Eddie Orfolsky (Josh Zuckerman) bo... tez jest facetem. Emily go odrzuciła i może zarywał do Emily?

PS. Żadna kobieta tego nie zrobiła: narracja początkowa w odcinku 6x09 wskazała, że dusicielem jest mężczyzna. Nie oznacza to, że nie mogła jakaś kobieta tego zlecić.

ocenił(a) serial na 10
Reznik

jesali nie kobieta to Nick :))

ocenił(a) serial na 9
fnh81

A mi się wydaje, że to nie Nick. To by było zbyt proste.

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

Ja chyba najbardziej jestem za Eddie'm.
Dlaczego?
Nie zastanawiało Was to, że w momencie, gdy wszyscy kumple odsunęli się od Danny'ego, bo uważali go za dusiciela, Eddie nic sobie z tego nie robił?
Jakoś za bardzo wierzył w niewinność nowego, jakby na to nie patrzeć, kolegi.
Aczkolwiek nie pasuje mi to do wizerunku lekkiej 'fajtłapy', jaki prezentuje ta postać.

ocenił(a) serial na 9
Villemo339

Poczekamy, zobaczymy (;

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

...i właśnie za to kocham ten serial:)

ocenił(a) serial na 10
Villemo339

a który to Eddie? :D
ogladam kazdy ocinek, a jego nie kojarze "zawstydzona" :D:D

ocenił(a) serial na 9
fnh81

W dłuższych, wiecznie przetłuszczonych włosach. Kolega ze szkoły jednego z synów Państwa Scavo.

fnh81

http://pl.wikipedia.org/wiki/Inne_postacie_serialu_%22Gotowe_na_wszystko%22#Eddi e_Orlofsky

ocenił(a) serial na 8
michu1945

z odcinka 6X20 wynika że to jest Eddie
robił to w momencie kiedy kobiety się z niego śmiały(wpadał w pewnym rodzaju furię)
Julie dusił przypadkowo to miała być Susan

ocenił(a) serial na 10
bartekdo1

Tak tak, to jest Eddie. Udusił nawet swoją matkę, kiedy ona się dowiedziała co on miał w spólnego z tymi uduszonymi kobietami z Fairview.

ocenił(a) serial na 9
MichalNowak

Uprzedź, zanim napiszesz.

ocenił(a) serial na 10