Polega ona na tym, że jedna osoba zadaje pytanie a nastepna pisze odpowiedz.. i jak odpowie to zadaje nastepne pytanie;)
ZACZYNAM:
Gdzie Gaby przyłapała Carlosa uprawiającego seks z pokojówką Xiao-Mei?
Gaby przyłapała ich w garażu, a dokładniej w samochodzie...
W czym Lynette zamontowała kamerę, aby ta obserwowała wszystkie poczynania Cler??
Lynette zamontowała kamerę w żabie z pomarańczowym kapeluszem
Napisz mi proszę, który odcinek był/jest/będzie tym, w którym poraz setny wystąpiła/występuje/wystąpi Marcia Cross? Napisz mi w takiej formie: 1x02 (jedynka to numer sezonu a dwójka - odcinek)
W garażu swego domu, przez krótkofalówkę.
Bierzemy pod uwaę 5 sezon? Nie wiem czy wszyscy widzieli?
Napisz mi proszę, który odcinek był/jest/będzie tym, w którym poraz setny wystąpiła/występuje/wystąpi Marcia Cross? Napisz mi w takiej formie: 1x02 (jedynka to numer sezonu a dwójka - odcinek)
Wydawało by się to proste , że w 100-tnym czyli 5x13 . Ale jej setny odcinek to 5x19 .
W trzecim sezonie wtedy „niby wyjechała w podróż” tak naprawdę była w ciąży .
Moje pytanie :
Czym i za co Martha Huber szantażowała Susan Mayer ?
Skomplikowane, Martha dowiedziała się że Susan podpaliła dom edie no i szantażowała ją w tej sprawie- a dokładniej za sprawą miarki:D
W którym odcinku Mary Alice pojawia się jako bohaterka snu jednej z gospodyń?? <banał>
Lynette śniła o swoim ostatnim spotkaniu z Mary Alice w odcinku 3x07; a właściwie scena ta była pokazana w tym odcinku; ten sen nawiedzał ją co jakiś czas i po raz kolejny przydarzyło jej się to dzień przed tym gdy Carolyn Bigsby wpadła do supermarketu z bronią. Lynette sen nawiedził w nocy ze środy na czwartek; zaś Carolyn postanowiła ukarać męża w piątek. :)
Chyba tyle wystarczy, co? ^^
W którym odcinku Orson wdał się w bójkę w miejscu publicznym i z jakiego powodu?
Orson bił się z Mike'm na szpitalnym parkingu, gdyż Mike przypomniał sobie, że widział Orsona w domu Monique tamtej nocy gdy zginęła.
kiedy Lynette uderzyła Toma z pięści w twarz i za co?
Dokładnie, ja bym obstawiała odpowiedź- Kościół.Bójka z wielebnym. No cóż bronił "ognistowłosej latawicy":)
A teraz odpowiedź na pytanie :
kiedy Lynette uderzyła Toma z pięści w twarz i za co?