PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117861
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

dzis przeczytałam że w kolejnych odcinkach pojawi się syn edie britt poza tym edie wda sie w roman z carlosem solis poza tym okaże się że córka bree jest w ciąży.

puma

Tak. Edie ma syna z pierwszego małżeństwa - Traversa McLain'a. Wda sie w romans z Carlosem a Bree rzeczywiście zostanie babcią. Acha i powiem, że Danielle będzie miała synka. Tyle tylko powiem. Miłego oglądania.

michu1945

jak coś jeszcze wiesz to powiedz ;)

puma

Mam ci zdradzić resztę sezonu? Chcesz tego i potem oglądać serial wiedżac co sie stanie?

michu1945

nom chce ;) lubie wiedziec wczesniej

puma

Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby mi ktoś powiedział które odcinki pójdą w tą niedziele. Wydaję mi sie, że 21 i 22, ale nie jestem pewny.

oskwarek11

Dzisiaj (11.11) Polsat wyemituje 3x15 i 3x16- oba odcinki bardzo ciekawe

puma

DANIELLE:
* będzie w ciąży a Austinem - siostrzeńcem Edie
* Orson na wieść o tym wyśle ją do Bree a konkretnie - do Szwajcarii kiedy aż do czasu kiedy dziecko sie nie urodzi (czyli do odcinka 4.06)
* będzie to syn - Benjamin Hodge
BREE:
* wyjedzie z Wisteria Lane bo Marcia Cross była wtedy w ciąży
* przedtem pogodzi się z Susan
* powróci w odcinku 3.23 z brzuchem co ma zatuszować sprawę ciężarnej Danielle
* Gdy Benjamin się urodzi będzie sie wszystkim wydawać, że to jest dziecko Bree
EDIE:
* pojawi sie jej synek
* zakocha się w Carlosie
* Obieca mu, że da mu dziecko ale sama bierze antykoncepcję
* Carlos to odkrywa i zrywa z Edie
* Edie "popełnia samobójstwo"
* w odcinku 4.01 dowiadujemy się, że było ono sfingowane by zatrzymać Carlosa
GABRIELLE:
* Wda sie w romans z niejakim Victorem Lang'iem
* W noc zaręczyn dowiaduje się od Edie, że ta jest z Carlosem
* jest to bogaty rozwodnik, który dodatkowo stara się o posadę burmistrza Fairview (zdobywa ją dzięki związkowi z Gabrielle)
* Gabrielle staje się żoną Victora (odcinek 3.23) ale dowiaduje się że małżeństwo zawarł on z przyczyn politycznych i całuje Carlos'a, który właśnie zerwał z Edie
SUSAN:
* Ian zrywa z Susan bo ta ciągle wspomina o Mike'u
* Staje sie jego żoną w odcinku 3.23
LYNETTE:
* Wdaje sie w "romans" (natury psychicznej) z Rickiem - pracownikiem pizzerii
* Tom/Lynette wyrzuca go bo woli żonę/męża
* Dochodzi jednak między nimi do kłótni, w której Lynette uderzyła głową o szafkę koło łóżka
* po badaniach kontrolnych u lekarza dowiadujemy sie, że Lynette ma raka (niezłośliwego, którego zresztą pokona)
AUSTIN
* musiał wyjechać z Wisteria Lane dzięki Orsonowi
ALMA HODGE:
* umiera w odcinku 3.15
GLORIA HODGE:
* dostaje rozległego paraliżu na ciele w odcinku 3.15

Szczegóły na stronie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gotowe_na_wszystko

michu1945

dzieki;D mam jeszcze pytanko? czy austin zniknie juz na stale z wisteria lane?bo napisalas ze wyjedzie.czy danielle zostanie zakonnica bo pislas ze pojdzie do zakonu i gdzie wyjedzie bree?

ocenił(a) serial na 10
puma

Jak narazie to Austin zniknął chyba na zawsze.Orson kazał mu wyjechac i juz nie wracać,przez to że zmajstrował dziecko Danielle.Kto wie może w 4 sezonie jeszcze wroci ale nic o tym nie wiem.Danielle nie zostanie zakonnicą.Poprostu do końca ciązy ma przebywać u sióstr.Bree zniknęła bo aktorka grająca tą postać była w ciąży.Wyjechała chyba za granicę,dokładnie nie pamietam.

anitab_22

wow co za refleks powyżej mi to samo napisali a nawet wiecej a ty sie tylko powtarzasz wczorajszy dcniek ktory ja ogladfalm.

ocenił(a) serial na 10
puma

Odpowiedziałam Ci dwie godz po Twoim pytaniu.więć nie wciskaj mi tu tekstu o refleksie!!!!Na drugi raz nie licz na żadna odpowiedz,bo ode mnie napewno jej nie uzyskasz.Oby mniej takich ludzi na forum.

anitab_22

a co ja ciebie się pytam?!