PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

(jak ktos nie ogladal to niech nie czyta bo lekki spoiler)

najpierw dave chcial spowodowac wypadek razem z M.Jem, zobaczyl ''w nim'' swoją córke i go puścił. Dlaczego?

potem pokazano alternatywna wersje wypadu na lody czyli zostanie w domu i robienie grzanek, tym samym unikniecie wypadku. Po co ta alternatywna wersja?

Mam nadzieje ze odpowiecie na moje pytania.
Dzieki

Zargon

Maynard Junior Delfino i Paige Dash byli równolatkami: urodzili sie o tej samej godzinie, w tym samym szpitalu. Mimo tych powiązań ich matki - Susan i Lily, nigdy się nie spotkały. Mniejsza z tym...

Dave nie chciał zabić MJ-a bo pomyślał w ten sposób: jak zabije jego to jak bym zabił swą córkę, przecież oni byli równolatkami, ten mały niczym sobie nie zasłużył na taki los itp.

Mózg Dave'a, prawdopodobnie w wyniku wstrząsu spowodowanego wypadkiem z udziałem Mike'a, dostał nieodwracalnych uszkodzeń i przez to Dave stracił zmysły i rozum a ostatnią siłą woli zaczął sobie wyobrażać życie z żoną oraz dzieckiem w wersji "wypadek nie miał miejsca". Może to wyjaśnienie jest żałosne, ale jedyna jakie mi przychodzi do głowy...

Osobiście liczyłem na inne zakończenie, ale... no cóż.

michu1945

mi było szkoda Dave'a, szkoda jak cholera...

ocenił(a) serial na 10
Zargon

Alternantywna wersja: co by było gdyby. Gdyby Dave pojechał z nimi na lody to by nie było wypadku. Ale nie pojechał i z winy żony Dave'a był dzwon, w którym zginęła razem z dzieckiem.

Śmierć żony i córy spowodowała, że nie obchodziło go to, że jego rodzina nie zgineła z winy Delfino.. a mimo to pałał rządzą zemsty.