PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117571
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

odcinki specjalne

ocenił(a) serial na 10

oglądał ktoś odcinki specjalne DH? Jeśli tak, to przedstawiają one nową historię, czy są zbiorem scen z różnych, wyemitowanych odcinków?

aaa i gdzie mozna je obejrzec z lektorem lub napisami?

mariaxik

Są z wgranymi napisami na moim chomiku (chomikuj KROPKA pl) o nazwie "Michu1945"

ocenił(a) serial na 7
mariaxik

zapraszam do mnie na chomika , konto mallwka , odcinki specjalne i najnowszy sezon:)

ocenił(a) serial na 10
mariaxik

dzięki ;)

mariaxik

Mallwka ma odcinki specjalne. Ale nie ma wgranych napisów do odcinka. Tylko to nas różni. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
mariaxik

ale chodziło mi o rekomendacje i w razie co darmową stronke, bo 12 zł za kolaż scen z poprzednich odc to ja podziękuje ;)

mariaxik

Ok. Dla przykładu...

"Secrets and Lies" odcinek składa się w miażdżącej większości ze scen z 3. sezonu i jest po prostu podsumowaniem zdarzeń, także z sezonu pierwszego oraz drugiego. Odcinek dzieli się na rozdziały: ogólny wstęp, Susan, Bree, Lynette, Gabi i Edie. Towarzyszy temu mowa Mary Alice w stylu "Susan spędziła swoje całe życie na poszukiwaniu odpowiedniego mężczyzny" lub "Tak, Mike miał wiele luk w swej pamięci, gdzie Edie Britt była bardziej niż szczęśliwa zapełnić je kłamstwami" albo "Dla Bree Van De Kamp perfekcja była wszystkim". Przyjemnie się ogląda i na prawdę widać jak za******e był pierwsze sezony serialu.

W "The Juiciest Bites" są w pewnym fragmencie, kilka postaci które zmarły z datami narodzin i śmierci, ale trzy z nich mają je błędnie podane względem serialu.

W "Time To Come Clean" są komentarze publicystów i członków załogi produkującej serial na zakończenie drugiego sezonu. Podsumowują i zapowiadają co wydarzy się w trzeciej serii.

Natomiast "Oprah Winfrey is the New Neighbour" to odcinek specjalny wyłącznie dla Oprah. Prezenterka telewizyjna i wielka fanka serialu została wmontowana w wycinki innych epizodów pierwszego sezonu: Gabrielle (z Johnem; odc. 3), Bree (Z Georgem; odc. 12), Susan (odc. 2), Lynette (początek odc. 13) i Edie (odc. 4) oraz Paulem (odc. 9).

Tyle.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

to nie opłaca się oglądac? Myślałam, ze cos nowego bd...