oglądał ktoś odcinki specjalne DH? Jeśli tak, to przedstawiają one nową historię, czy są zbiorem scen z różnych, wyemitowanych odcinków?
aaa i gdzie mozna je obejrzec z lektorem lub napisami?
zapraszam do mnie na chomika , konto mallwka , odcinki specjalne i najnowszy sezon:)
Mallwka ma odcinki specjalne. Ale nie ma wgranych napisów do odcinka. Tylko to nas różni. Pozdrawiam
ale chodziło mi o rekomendacje i w razie co darmową stronke, bo 12 zł za kolaż scen z poprzednich odc to ja podziękuje ;)
Ok. Dla przykładu...
"Secrets and Lies" odcinek składa się w miażdżącej większości ze scen z 3. sezonu i jest po prostu podsumowaniem zdarzeń, także z sezonu pierwszego oraz drugiego. Odcinek dzieli się na rozdziały: ogólny wstęp, Susan, Bree, Lynette, Gabi i Edie. Towarzyszy temu mowa Mary Alice w stylu "Susan spędziła swoje całe życie na poszukiwaniu odpowiedniego mężczyzny" lub "Tak, Mike miał wiele luk w swej pamięci, gdzie Edie Britt była bardziej niż szczęśliwa zapełnić je kłamstwami" albo "Dla Bree Van De Kamp perfekcja była wszystkim". Przyjemnie się ogląda i na prawdę widać jak za******e był pierwsze sezony serialu.
W "The Juiciest Bites" są w pewnym fragmencie, kilka postaci które zmarły z datami narodzin i śmierci, ale trzy z nich mają je błędnie podane względem serialu.
W "Time To Come Clean" są komentarze publicystów i członków załogi produkującej serial na zakończenie drugiego sezonu. Podsumowują i zapowiadają co wydarzy się w trzeciej serii.
Natomiast "Oprah Winfrey is the New Neighbour" to odcinek specjalny wyłącznie dla Oprah. Prezenterka telewizyjna i wielka fanka serialu została wmontowana w wycinki innych epizodów pierwszego sezonu: Gabrielle (z Johnem; odc. 3), Bree (Z Georgem; odc. 12), Susan (odc. 2), Lynette (początek odc. 13) i Edie (odc. 4) oraz Paulem (odc. 9).
Tyle.