Ludzie o co w nich w ogóle chodzi ?? Byłem strasznie rozczarowany jak go obejrzałem szczególnie ostatnie 5 minut. Gabriell będzie miała dzieci???? A Susan nowego faceta... W ogóle to takie zakończenie powinno odbyć się na zakończenie całego serialu a nie sezonu, bo jak oni powiązą to z następującymi odcinkami... a może ja czegoś niewiem i to już był końcowy sezon całego serialu ?? Mam nadzieje że nie. Czekam na wasze wypowiedzi.
Zapomniałem... Dopiszę jeszcze że bardzo mnie to dręczy- a mianowicie akcja będzie sie toczyć dalej od tego momentu, czy przeniosą nas wcześniej by wyjaśnić niektóre pytania, jakie pojawiły sie pod koniec odcinka?
Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o DH:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych
www.serialeforever.fora.pl
Ja chciałabym przedstawić moją wersje wydarzeń: W ostatnim odcinku 4 sezonu dowiadujemy się , że wszystko co się działo począwszy od śmierci Mary Alice Young do wydarzeń z ostatniego odcinka sezonu 4 , nastąpił w przeciągu 5 lat. Z tego co czytałam serial bedzie emitowany do roku 2011. do tego czasu powstanie ok.4 sezonów , może w tych sezonach , które powstaną bedzie ciąg dalszy - tak jak miało to miejsce od początku trwania Gotowych na wszystko.Tak więc : w ciągu tych kolejnych 4 sezonów Susan rozejdzie sie z Mikiem , Gabrielle zostanie mamą , Dzieci Lynette zejdą na złą droge , a Bree zmieni się w Marthę Stewart XXI wieku. Oczywiście , nie twierdzę , że tak będzie - to są tylko moje przypuszczenia.