PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117755
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

już wiemy, ze finał serialu się zbliża z każdym kolejnym tygodniem..w Maju 2012r kończy się kultowy serial i każdą niedziele naszą zapełni lekka pustka...co teraz? czy znaleźliście już kolejne seriale, które macie zamiar śledzić lub może już oglądacie ? jakieś propozycje i rekomendacje może?

Ja osobiście już zaczelem i każdemu proponuje The Big C, fenomenalna Laura Linney, przyjemnie się ogląda i niesamowicie wciąga...

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

zastanawiałam sie nad "Żoną idealną" gdzieś cZytałam że w klimacie DH.Ktoś oglądał? Mi pozostanie po Desperatkach ogromna pustka, ale oglądam jeszcze jakieś młodzieżowe serialiki, które są dobra rozrywka oraz niesamowite Gre o tron i Rodzinę Borgiów, z tym że klimat zupełnie inny:)

ocenił(a) serial na 10
euniceczar

Żona idealna to naprawdę świetny serial i trzyma w napięciu prawie w każdym odcinku przeplatają się tam wątki osobiste jak i zarówno praca. Naprawdę serial jest boski. Polecam :)

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

Ja oprócz desperatek oglądam 90210 i Pretty Little Liars, ale niestety nie dorównują DH. Uwielbiam ten serial i nie wyobrażam sobie, że wkrótce się skończy. Chyba zacznę go oglądać od początku :P A Big C sobie obejrzę, bo wydaje się być interesujący.

ocenił(a) serial na 10
franklysaid

Once Upon a Time miał wczoraj premierę tuż po nowym odcinku (lub przed nim) Gotowych, na tej samej stacji. jest to zupełnie inny serial, niemniej niezmiernie go polecam! swietny Pilot ;) jutro powinien pojawić się w sieci, narazie nie ma, tymczasem przeczytajcie opis na wikipedii.

ocenił(a) serial na 10
franklysaid

+ oglądam również nowy serial, 'Suburgatory', który (jak gdzieś czytałem) jest częściową parodią DH oraz Plotkary. również jest swietny!

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

Ja osobiście oglądam takie seriale:
- "Grey's Anatomy: Chirurdzy" - klimat zupełnie inny, ale uwielbiam ten serial. Tylko że ten się też jakoś niedługo skończy. Albo teraz albo na 9 serii.
- "Glee" - klimat też zupełnie inny, ale jakoś się wciągnąłem i oglądam.
- "Pan Am" - nowinka od ABC. Leci nawet w Ameryce zaraz po DH. Opowiada o Stewardessach w latach 60'. ŚWIETNY (w rolach głównych m. in. Christina Ricci)

ocenił(a) serial na 10
Marian_21

- Nowa Nikita. Nie najbardziej ''głębokie i inteligentne show'', ale bardzo się w to wciągnęłam. I uwielbiam Melindę Clarke, ot co.
- Gra o Tron i Rodzina Borgiów, jak ktoś powyżej - mogę polecić każdemu.
- Castle z ''naszym'' Nathanem Fillionem i Body of Proof z ''naszą'' Daną Delany. Ten pierwszy ma wzloty i upadki, ten drugi ma troche mniej owych wzlotów, ale i tak będę oglądać dla Dany :)
- Mam zamiar zacząć oglądać Suburgatory, chociażby dlatego, że właśnie kojarzy się z DH, ale pewnie znajde czas dopiero w jakieś ferie czy wakacje i wtedy zrobię maraton.

M_Weaver

Polecam Glee - swietny wesoly serial dla rozrywki, Pretty Little Liars- fajne, niby klima DH ale bardziej mlodziezowe. no szczerze z DH to sie rownac nie moze ale jest fajne
Układy- hmm jakby nazwac.. powazny serial,
Monk, Body of Proof, House

ocenił(a) serial na 8
paula_kaprys

co mnie interesuje np w serialach to nie tylko watek np. w Desperate Housewives jak i w The Sopranos i Sex and the City i Weeds bardzo doceniam aktorstwo na wysokim poziomie.
cała obsada Sopranos i Sex and the City była fenomenalna,
obsaa i aktorstwo np Pretty Little Liars mnie nieco śmieszy...trochę sztucznie i teatralnie graja tam dziewczyny :(
natomiast Laura Linney wygrywa mnóstwo nagród za Big C, poza Emmy wygrała wszystko co możliwe dla aktorki komediowej.
zaczynam się przekonywać do Borgiów i Good Wife - Marguiles jest naprawdę fenomenalna, dzięki wszystkim za propozycje do tej pory ;) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

Borgiowie kilka pierwszych odc przynudzają, ale potem jest o wiele lepiej, aktorstwo dobre, klimat jest:) osobiście na przykład też oglądam Pretty Little Liars i bardzo lubię, ale jakoś widać tę różnicę poziomów, niby fajny pomysł, fajny scenariusz, ale to tylko rozrywka i kultowe tak jak DH czy SATC to się nie staną...

ocenił(a) serial na 9
M_Weaver

Ja już zacząłem: The Secret Circle i totlana zmiana klimatu, czyli The Primeval i Terra Nowa... The Secret Circle całkiem niezły, choć nie trywialny, ale lubię magię... A te dwa kolejne ze względu na stwory z przeszłości.

M_Weaver

"I tak niechcący Bree odpowiedziała na własne pytanie: najłatwiej wyjść z uzależnienia, zastępując jeden nałóg, drugim." - sezon 2 odcinek 18

Widzę, że postępujecie dokładnie wg tej teorii.

Ja wciągnąłem się w "prywatną praktykę" ale na razie obejrzałem tylko cały pierwszy sezon. Myślę, że jak skończy się DH, obejrzę resztę.

M_Weaver

polecam serial Ringer, fajna intryga, ciekawe wątki i również wciąga :)