wymyślamy polską wersje serialu wraz z tytułem i fabułą, oraz kogo byście obsadzili w głównych rolach
Kobiety z sąsiedztwa
Na przedmieściach Warszawy mieszkają trzy przyjaciółki - Anna, Wiktoria i Kasia. Znają się od dziecka i zrobiłyby dla siebie wszystko. Anna jest samotną matką, wychowującą 15-letniego Kacpra, pracuje w szkole ucząc muzyki. Wiktoria właśnie ożeniła się z bogatym biznesmenem. Kasia, dyrektorka agencji reklamowej, matka trójki dzieci i żona lekarza. Gdy pewnego dnia na ich ulicę sprowadza się rodzina Drzewieckich, przyjaciółki rozpoznają w pani domu swoją dawną koleżankę, Karolinę.
(Bree) - Magdalena Walach - Karolina
(Lynette) - Małgorzata Kożuchowska - Kasia
(Susan) - Katarzyna Herman - Anna
(Gabrielle) - Agnieszka Włodarczyk - Wiktoria
(Edie) - Anna Dereszowska - Sandra
(Rex) - Artur Żmijewski - Piotr
(Carlos) - Tomasz Kot - Michał
(Tom) - Andrzej Deskur - Robert
(Mike) - Krzysztof Respondek - Grzegorz
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
polska wersja DH to chyba największy koszmar!
Polacy zabiliby ten serial, jego wyjątkowość zostałaby zbesztana!
Polskiej wersji DH - stanowcze NIE!!!
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Na wisterialu jest cały kilkustronicowy temat o polskiej wersji i proponowanej obsadzie; zapraszam do przejrzenia...:P
Jednym z moich typów była np. Elżbieta Jarosik jako Gloria Hodge.
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Ja też jestem przeciwny, polskiej wersji serialu, ale bardzo podoba mi się wizja użytkownika:D
Polska wersja, sam nie wiem... ale jeśli już to w roli Lynette- Kasi widział bym Foremniak albo Olszówkę;)
ja już gdzieś to pisałem, że w roli Edie z polskich aktorek widziałbym tylko Urszulę Grabowską xD świetna aktorka :P
Uwaga:
Imiona niezbyt fajnie dobrane
Magdalena Walach jako Bree - nawet może być ale taka Danuta Stenka też by pasowała
Małgorzata Kożuchowska jako Lynette - NIE, stanowcze NIE
Katarzyna Herman jako Susan - lubię ją ale nie pasuje do tej roli, bardziej pasuje Joanna Koroniewska
Agnieszka Włodarczyk jako Gabriele - lepiej pasowała by Marta Żmuda Trzebiatowska
Anna Dereszowska jako Edie - za młoda, ale nie wiem kogo by tu obsadzić
Artur Żmijewski jako Rex - bardziej mi pasuje na Orsona ale też może być
Tomasz Kot jako Carlos - może być
Andrzej Deskur jako Tom - nie znam aktora więc się nie wypowiadam
Krzysztof Respondek jako Mike - za mało przystojny
ALE PAMIĘTAJCIE TO TYLKO MOJE ZDANIE
zgadzam się, że proponowanie Kożuchowskiej jako Lynette jest nieporozumieniem (wg mnie). Kożuchowska chyba wszystkim najbardziej kojarzy się wszystkim z cierpiącą, nudną Hanką. i ona miałaby grac kogoś tak kreatywnego, przebojowego jak Lynette?!
Koroniewskiej nie lubię tak samo jak Susan, więc może być:)
z Mdłościowych aktorek widziałabym Muchę, tylko jako którą z desperatek...hmmm...
może zacznijmy mówić o polskiej wersji, w której MY wzięlibyśmy udział. :D ja bym grała Lynette. teraz Wasze propozycje. :)
Wersja fifionek_15 jest przerażająca... Jezuuu chroń nas od takich pomysłów. Włodarczyk jako Gaby? Kot jako Carlos?? Masakra. Pozostałych aktorów nie znam bo polskie kino generalnie mam gdzieś (to eufemizm). Polska wersja mam nadzieję nigdy nie powstanie. Siłą Dh są świetnie dobrani aktorzy i fantastyczne dialogi. Już widzę to polskie drewniane aktorstwo i drętwe dialogi.
A co do Virginia_Satine : jak bierzesz Lynete to ja biorę Gabby :D
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
:D