PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

he:D ja z dosc nietypowa prosba...czy ktos kto ma odcinki wszystkie 5 serii ile ich tam bylo...moglby je zgrac na plytke i przeslac mi poczta???tak jak na allegro....ja oczywiscie pokrywam koszty przesylki...z gory wplacam na konto<licze na uczciwosc:D>no i dorzucam jakis gratis...bo mi sie nie da sciagnac....licze ze wspomozecie wspolfanke desperatek;pppppppppppp.....odezwijcie sie pliz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napewno ktos ma te odcinki.....wiec co to za wysilek;d

mantikora_2

Jak chcesz kogoś do zgrania to narazie było 14 odcinków z 5 sezonu (liczę że ktos ci to zrobi po wyemitowaniu odcinka z tej niedzieli)

użytkownik usunięty
michu1945

ja tez szukam.. ale tylko tego ostatniego odcinka z niedzieli, bo niestety zasnelam :P

mantikora_2

Póki co było tylko 13 odcinków dziś będzie 14. Na płytkę wchodzi 12 odcinków w wersji avi, ale to tak na marginesie ;)

izusiaczek

no dzieki za odezwe...ale wiecie ja szukam konkretow;d..pomozcie...to was naprawde nic nie bedzie kosztowalo....a jaka radosc mi sprawicie..;d;d;d;d;dnapewno ktos ma te 12 odcinkow..wystarczy podac nr konta;Di potem wyslac...prosze

mantikora_2

Od 12 lutego na foxlife bedzie lecial 5 sezon ;)