jestem wielkim fanem serialu i nie rozumiem tego, że jakiś ,,fan'' przed obejrzeniem odcinka szuka na jego temat wielu informacji (np. właśnie chyba michu1945 dodaje wątki typu,,przypuszczenia, spoilery'')...
może macie inaczej, ale ja jako fan uważam, że serial ten ogląda się z największą fascynacją kiedy kompletnie się nie spodziewa tego co zaraz się może wydarzyć... bo skoro już większość wiesz... oczywiście mi przyjemność sprawia również oglądanie samej gry aktorów i każdego malowniczego kadru, ale z przedwczesną wiedzą co do fabuły już nie ma tego fantastycznego efektu zaskoczenia, który w GNW gości bardzo często ;)
Tak w ogóle to użytkownik Koziorozec3 zaczął pisanie tematów z serii "tytuł odcinka (przypuszczenia, recenzje, spoilery).
Może Ty umiesz czekać do następnego odcinka ale ja wolę szukać informacji. Nie jestem po prostu cierpliwy. Jeżeli natomiast narzekasz na to, że przeczytałeś jakiś spoiler, to pytam się "po co zaglądałeś do tematu, który go zawiera?"
No i dobrze robisz!
Martwi mnie jednak twoja wypowiedź. Skoro żaden z użytkowników nie wyrządził Ci "przypadkowej krzywdy", dlatego że przeczytałeś spoiler, który oni zamieścili, to co się tak o nich martwisz?