PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

w piątek premiera ostatniego harrego pottera, którego zacząłem czytać w wieku 7 lat, teraz mam 18, więc praktycznie ponad połowa mojego życia to przygoda z tą serią
prawie tak samo z gotowymi na wszystko, od 7 lat ciągle oglądało się gotowe na wszystko, które również zbliżają się do końca

osobiście nie mogę sobie wyobrazić, że niedługo już nie będzie się oczekiwać na kolejnego harrego czy nowy odcinek GNW :\
ale jestem pewien, że zawsze GNW i harry będą mi sie kojarzyć z latami młodości ;)

ArusArczes

Podziwiam entuzjazm!

ArusArczes

Ja mam 19 lat. DH oglądam dopiero od 2007, bo wcześniej rodzice mi zabraniali :D ale tez jestem pewna, ze serial będzie mi zawsze przypominał jak to świetnie i beztrosko kiedyś było. Co do Harrego Pottera to chętniej bym oglądała bez dubbingu, książki są za to bezbłędne :)

ArusArczes

mam dokładnie to samo co ArusArczes, może dlatego, że jestem też w tym samym wieku ;)
czasy kiedy nie oglądałam GNW były baardzo dawno, bo zaczęłam z nimi przygodę jeszcze w podstawówce
a co do harrego, to wręcz nie pamiętam żebym kiedyś nie była fanką :D

ladymarie

nie spodziewałam się, że tak młodzi ludzie oglądają DH :)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Zaraz się dowiem, że jestem tu najmłodsza :D
Mi DH również towarzyszy od paru lat i mimo, że czasem mam w pewnym sensie dośc tego serialu, to nie potrafie sie od niego uwolnić. Wytykam błędy, ale oglądam dalej. Dlatego wszystkich tu rozumiem. Natomiast co do Harrego Pottera... cóż, jestem jedyną w swoim rodzaju fanką fantasy, która Pottera nie trawi, ale to nie temat o Potterze, a każdy ma swój gust ;)

ladymarie

Ejj fajnie Wam :D ja nie moglam ogladac, bo rodzice sie czepiali. Wlasciwie w DH nie ma zadnych jakiś mocno erotycznych scen ale chyba sam tytul im juz duzo sugerował :D

ArusArczes

Ja mam 23 lata a zacząłem oglądać 6 lat temu, podczas pierwszej emisji serialu na Polsacie. paula_kaprys - miałem to samo z moją rodzicielką.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Ja ponadto też 2005 roku zaczęłam oglądać DH. Ja nie miałam problemów z rodzicami. Nawet moja mama i siostra jest fanką . Zbierałyśmy się w Niedziele i oglądałyśmy . Uwielbiam ten serial . Te aktorki są cudowne. Dobrze Marc nie wybrał Pameli Anderson do obsady. Najlepsze momenty w tym serialu to bójki i wrogowie , wariatki też. ;D

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Ja zacząłem oglądać od czwartej serii. Oczywiście wiedziałem wcześniej o istnieniu tego serialu, ale jakoś się nie mogłem przekonać... I tak potem piątą, sżóstą, siódmą... w międzyczasie poprzednie 3 sezony.... I tak jakoś leci...

ocenił(a) serial na 8
Marian_21

ja mam 24 lata:) pamietam ze rodzice nie pozwalali mi ogldac Big Brothera:) o DH sie nie czepiali hihi

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Ja mam lat 15 i jak byłam młodsza to oglądałam na polsacie z mamą od 3 serii. A teraz sama nadrabiam wszystkie zaległości. A co do Harry'ego to też jestem wielką fanką, tak jak i DH.