5 sierpnia 2011 roku stacja ABC ogłosiła, że seria ósma "Gotowych na wszystko" będzie
ostatnią w historii serialu. Nicollette Sheridan powiedziała stanowcze "nie" swojemu gościnnemu
występowi w serialu jako Edie
łeeeeee, miałem nadzieję ;/
Hmmm. Gdyby CHCIELI to, pomimo pozwu jaki Nicollette wytoczyła twórcy serialu, wspólnie by coś nakręcili. Jeden występ gościnny by całkowicie starczył bo pamiętajmy, że Edie nie żyje a rak przy okazji to za bardzo nie wspominano o niej od czasu odcinka 5x19. Wyjątek to 6x01, gdzie Lee napomknął Bolenom o kobiecie co sprzedawała domy usmażonej trzy miesiące wcześniej oraz Lynette w 7x02 do Renee "Kupujesz dom Edie"? TYLKO TYLE.
Po drugie to pytanie zadał jej redaktor kilka godzin lub dzień po tym jak ogłoszono ósmy sezon ostatnim w historii DH. Mogła być zaskoczona i dlatego powiedzieć "nie".
Marc Cherry wspominał też, że chce przywrócić oryginalną piątkę charakterów do ostatniego sezonu. Mogło mu też jednak chodzić nie o Edie, lecz o Mary Alice. Bree + Lynette + Susan + Gabrielle + Mary Alice = 5 postaci.
Jak chcesz źródła tych rewelacji to zajrzyj tu:
http://gotowenawszystko.blox.pl/html
[umieszczam wszystkie informacje i newsy z planu na blogu bo tam mogę je potem edytować, zmieniać obrazki i majstrować przy czcionce a tutaj taka KARŁOWATA opcja jest dostępna jedynie przez 5 minut]
Ja tam ciągle żyję nadzieją. Będę ją mieć pewnie aż do ostatniej minuty ostatniego odcinka, że Edie (z twarzą Nicollette Sheridan) przywrócą chociaż na chwilę.