PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

5 sierpnia 2011 roku stacja ABC ogłosiła, że seria ósma "Gotowych na wszystko" będzie
ostatnią w historii serialu. Nicollette Sheridan powiedziała stanowcze "nie" swojemu gościnnemu
występowi w serialu jako Edie

łeeeeee, miałem nadzieję ;/

ArusArczes

Hmmm. Gdyby CHCIELI to, pomimo pozwu jaki Nicollette wytoczyła twórcy serialu, wspólnie by coś nakręcili. Jeden występ gościnny by całkowicie starczył bo pamiętajmy, że Edie nie żyje a rak przy okazji to za bardzo nie wspominano o niej od czasu odcinka 5x19. Wyjątek to 6x01, gdzie Lee napomknął Bolenom o kobiecie co sprzedawała domy usmażonej trzy miesiące wcześniej oraz Lynette w 7x02 do Renee "Kupujesz dom Edie"? TYLKO TYLE.

Po drugie to pytanie zadał jej redaktor kilka godzin lub dzień po tym jak ogłoszono ósmy sezon ostatnim w historii DH. Mogła być zaskoczona i dlatego powiedzieć "nie".

Marc Cherry wspominał też, że chce przywrócić oryginalną piątkę charakterów do ostatniego sezonu. Mogło mu też jednak chodzić nie o Edie, lecz o Mary Alice. Bree + Lynette + Susan + Gabrielle + Mary Alice = 5 postaci.

Jak chcesz źródła tych rewelacji to zajrzyj tu:
http://gotowenawszystko.blox.pl/html

[umieszczam wszystkie informacje i newsy z planu na blogu bo tam mogę je potem edytować, zmieniać obrazki i majstrować przy czcionce a tutaj taka KARŁOWATA opcja jest dostępna jedynie przez 5 minut]

Ja tam ciągle żyję nadzieją. Będę ją mieć pewnie aż do ostatniej minuty ostatniego odcinka, że Edie (z twarzą Nicollette Sheridan) przywrócą chociaż na chwilę.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

też na to liczę! Chociaż nie mam nic przeciwko licznym występom Mary Alice.