Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 414 tys. ocen
8,7 10 1 414464
7,9 49 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Odcinek popędził na łeb na szyję, tak wypchany akcją, że na wszystko inne zabrakło miejsca. Jeśli irytowały was teleportacje i ogólnie szybka podróż, to zażyjcie coś przed oglądaniem. Postacie się mieszają, wracają, umierają, itp, dużo zimna i dużo walki (czyt. bitwa), mało logiki, ale co kto lubi.

Przedostatnia scena do pożygu.

Miało być epicko i wzruszająco, a wyszło chaotycznie, ale to chyba już domena tego sezonu. Daję 5/7 i idę oglądać memy, bo chyba internet już wkrótce od nich eksploduje.

Jak ktoś lubi postacie Danuty i Jona to powinien być zadowolony, jak ktoś nie lubi to mnie przykro, bo innych postaci właściwie nie było. Nie ma co tracić środy, proponuję poczekać do niedzieli.

ocenił(a) serial na 7
fallandir_2

A już wyciekł? Jest PL odpisz pls nie bądź anonem.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Jeszcze nie ma polskich napisów, ale grupa H przetłumaczyła już 50% więc jutro z rana powinny być już napisy. Odcinek wyciekł bo Hiszpańska TV przez przypadek wypuściła go w eter o tydzień za wcześnie.

ocenił(a) serial na 8
goci_17

nie tv, tylko hiszpańskie hbo go, kretyni pracują w tej korpo, ale lepiej dla nas ;p ja już trochę nie wierzę w te przecieki, wydaje mi się, że to celowy zabieg... ale jedno GoT trzeba przyznać, żaden serial w historii telewizji nie był tak zaciekle hakowany, a ludzie nie wymyślali tylu teorii... to jest jakiś fenomen na skalę Harry'ego Pottera sprzed 15 lat

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Masz rację, że to było hiszpańskie HBO :) Rzeczywiście Gra o tron to fenomen zarówno książkowy jak i serialowy i ja również jako fan obydwu tych dzieł wprost nie mogę się doczekać dalszych losów bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
goci_17

Jakbyscie nie zauwazyli na fili tv wszystko juz jest godzine po premierze ... co za ludzie

ocenił(a) serial na 10
Wiktoros200

Tylko, że odc. 6 ma premierę za kilka dni....