Odcinek popędził na łeb na szyję, tak wypchany akcją, że na wszystko inne zabrakło miejsca. Jeśli irytowały was teleportacje i ogólnie szybka podróż, to zażyjcie coś przed oglądaniem. Postacie się mieszają, wracają, umierają, itp, dużo zimna i dużo walki (czyt. bitwa), mało logiki, ale co kto lubi.
Przedostatnia scena do pożygu.
Miało być epicko i wzruszająco, a wyszło chaotycznie, ale to chyba już domena tego sezonu. Daję 5/7 i idę oglądać memy, bo chyba internet już wkrótce od nich eksploduje.
Jak ktoś lubi postacie Danuty i Jona to powinien być zadowolony, jak ktoś nie lubi to mnie przykro, bo innych postaci właściwie nie było. Nie ma co tracić środy, proponuję poczekać do niedzieli.
Jeszcze nie ma polskich napisów, ale grupa H przetłumaczyła już 50% więc jutro z rana powinny być już napisy. Odcinek wyciekł bo Hiszpańska TV przez przypadek wypuściła go w eter o tydzień za wcześnie.
nie tv, tylko hiszpańskie hbo go, kretyni pracują w tej korpo, ale lepiej dla nas ;p ja już trochę nie wierzę w te przecieki, wydaje mi się, że to celowy zabieg... ale jedno GoT trzeba przyznać, żaden serial w historii telewizji nie był tak zaciekle hakowany, a ludzie nie wymyślali tylu teorii... to jest jakiś fenomen na skalę Harry'ego Pottera sprzed 15 lat
Masz rację, że to było hiszpańskie HBO :) Rzeczywiście Gra o tron to fenomen zarówno książkowy jak i serialowy i ja również jako fan obydwu tych dzieł wprost nie mogę się doczekać dalszych losów bohaterów.
Jakbyscie nie zauwazyli na fili tv wszystko juz jest godzine po premierze ... co za ludzie