W internecie pojawiła się scenka z 8 sezonu. Nie jest to nic wielkiego, ale cieszy oko :D
https://www.youtube.com/watch?v=5_3NfQOsD8I
właśnie mnie zastanawiało czy to coś nowego, bo większość scenek w tym filmiku hbo było z 7 sezonu
a raczej wszystkie :P oprócz tej... chyba
Też się zdziwiłam, jak to zobaczyłam, bo wszystko było właśnie z 7 sezonu hahaah Być może niedługo doczekamy się trailera :D
Nie będzie niedługo żadnego trailera,premiera gdzieś minimum za 9-11 miesięcy.Pierwszy trailer pokazują zwykle 2 miesiące przed premierą pierwszego odcinka.
Źródło -
winteriscoming . net/2018/08/27/game-of-thrones-season-8-to-debut-may-2019-not-summer-2019/
Wynika z tego, że mają zamiar najpóźniej 5 maja zrobić premierę, jeśli chcą kandydować do
nagród Emmy 2019.
TY powinieneś zgodnie z obietnicą oglądać dopiero w zimę 2019/2020 :)
A, żeby uniknąć spoilerów zaszyć się gdzieś w szałasie.
Ale o co ci chodzi gościu,przecież nie pisałem że obiecuję że premiera będzie w zimę.Nie pisałem też że jak premiera będzie wcześniej niż w zimę,to i tak będę oglądał w zimę.Więc nie wiem o co ci chodzi,a zaszyć się w szałasie to możesz co najwyżej ty neandertalczyku.
Hahahahaha co za gość,to że premiera odbyła by się w zimę,to były tylko moje spekulacje.Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz,bo nigdzie nie pisałem że obiecuje że w zimę.TFU!
W sumie zgadłeś. Jestem neandertalczyk, bo jestem staroświecki i lubuję się we wszystkim co stare, a gardzę nowymi rzeczami/trendami.
Mieszkam w pewnym sensie w szałasie, bo mieszkam na
peryferiach wsi w lesie. Mimo 37 lat czuję się jakbym miał 70.
Gdybyś jednak zaczekał do zimy miałbyś lepszy klimat, a mówiłeś, że jesteś cierpliwym człowiekiem.
Pisałem że gdyby się okazało że premiera w zimę,to bym zaczekał bo jestem cierpliwym człowiekiem.Nie pisałem że jak premiera będzie na wiosne lub lato,to i tak będę oglądał w zimę.
W lutym ruszają zdjęcia do prequela "Long Night" więc
czeka nas drugi raz inwazja na Westeros jak przy 8 sezonie.
No z jednej strony fajnie że powstaje prequel,ale z drugiej mogli wybrać coś innego,jest tyle historii z tego świata a wybrali to co zobaczymy przecież w ostatnim sezonie.super by było gdyby zrobili prequel o rebelii Roberta.Ehh marzenia.
W 2018 co najwyżej pojawi się teaser. Trailery będą niedługo przed premierą.
1 trailer późną wiosną kwiecień/maj
2 trailer w czerwcu na 2-3 tygodnie przed premierą
Trzeba też pamiętać, że to ostatni sezon i HBO może budować przy nim naprawdę duży hype, więc jakis teaser może wlecieć nawet w tym roku
Pod względem marketingu z pewnością będzie się najwięcej działo przy finałowym sezonie.
Pamiętajmy, że finał obejrzą z chęcią fani, a także czytelnicy, którzy chcą poznać zakończenie,
którego nigdy mogą nie doczekać się z książek i poza tym nie chcą spoilerów, że ktoś im sypnie w pracy czy ze znajomych. Obejrzą finałowy sezon nawet osoby, które najmocniej krytykowały ostatnie sezony :) Tak sądzę.
Trailer na tyle miesięcy przed premierą byłby dużym zaskoczeniem, bo zawsze pojawiały się niewiele przed premierą danego sezonu. Może na jesień miałeś na myśli Teaser.
https://fsgk.pl/wordpress/2018/08/wiesci-z-cytadeli-31-tlumaczenie/
Tutaj to znalazłem pisze to pod tymi błędami tłumaczenia w sumie nie wiem skąd on to wie