Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 414 tys. ocen
8,7 10 1 414464
7,9 49 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

8 sezon-teaser

ocenił(a) serial na 8

W internecie pojawiła się scenka z 8 sezonu. Nie jest to nic wielkiego, ale cieszy oko :D
https://www.youtube.com/watch?v=5_3NfQOsD8I

ocenił(a) serial na 10
Ligia_0

właśnie mnie zastanawiało czy to coś nowego, bo większość scenek w tym filmiku hbo było z 7 sezonu
a raczej wszystkie :P oprócz tej... chyba

ocenił(a) serial na 8
inkawa

Też się zdziwiłam, jak to zobaczyłam, bo wszystko było właśnie z 7 sezonu hahaah Być może niedługo doczekamy się trailera :D

ocenił(a) serial na 10
Ligia_0

Nie będzie niedługo żadnego trailera,premiera gdzieś minimum za 9-11 miesięcy.Pierwszy trailer pokazują zwykle 2 miesiące przed premierą pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 9
Jon_Snow_z_Westeros

Źródło -
winteriscoming . net/2018/08/27/game-of-thrones-season-8-to-debut-may-2019-not-summer-2019/

Wynika z tego, że mają zamiar najpóźniej 5 maja zrobić premierę, jeśli chcą kandydować do
nagród Emmy 2019.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

To dobrze,nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 9
Jon_Snow_z_Westeros

TY powinieneś zgodnie z obietnicą oglądać dopiero w zimę 2019/2020 :)
A, żeby uniknąć spoilerów zaszyć się gdzieś w szałasie.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

Ale o co ci chodzi gościu,przecież nie pisałem że obiecuję że premiera będzie w zimę.Nie pisałem też że jak premiera będzie wcześniej niż w zimę,to i tak będę oglądał w zimę.Więc nie wiem o co ci chodzi,a zaszyć się w szałasie to możesz co najwyżej ty neandertalczyku.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

W szałasie to ty mieszkasz.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

Hahahahaha co za gość,to że premiera odbyła by się w zimę,to były tylko moje spekulacje.Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz,bo nigdzie nie pisałem że obiecuje że w zimę.TFU!

ocenił(a) serial na 9
Jon_Snow_z_Westeros

W sumie zgadłeś. Jestem neandertalczyk, bo jestem staroświecki i lubuję się we wszystkim co stare, a gardzę nowymi rzeczami/trendami.
Mieszkam w pewnym sensie w szałasie, bo mieszkam na
peryferiach wsi w lesie. Mimo 37 lat czuję się jakbym miał 70.

Gdybyś jednak zaczekał do zimy miałbyś lepszy klimat, a mówiłeś, że jesteś cierpliwym człowiekiem.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

Pisałem że gdyby się okazało że premiera w zimę,to bym zaczekał bo jestem cierpliwym człowiekiem.Nie pisałem że jak premiera będzie na wiosne lub lato,to i tak będę oglądał w zimę.

ocenił(a) serial na 9
Jon_Snow_z_Westeros

W lutym ruszają zdjęcia do prequela "Long Night" więc
czeka nas drugi raz inwazja na Westeros jak przy 8 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

No z jednej strony fajnie że powstaje prequel,ale z drugiej mogli wybrać coś innego,jest tyle historii z tego świata a wybrali to co zobaczymy przecież w ostatnim sezonie.super by było gdyby zrobili prequel o rebelii Roberta.Ehh marzenia.

ocenił(a) serial na 9
Ligia_0

W 2018 co najwyżej pojawi się teaser. Trailery będą niedługo przed premierą.
1 trailer późną wiosną kwiecień/maj
2 trailer w czerwcu na 2-3 tygodnie przed premierą

ocenił(a) serial na 9
Przemo1981_filmaniak

Trzeba też pamiętać, że to ostatni sezon i HBO może budować przy nim naprawdę duży hype, więc jakis teaser może wlecieć nawet w tym roku

ocenił(a) serial na 9
Daven___

Pod względem marketingu z pewnością będzie się najwięcej działo przy finałowym sezonie.
Pamiętajmy, że finał obejrzą z chęcią fani, a także czytelnicy, którzy chcą poznać zakończenie,
którego nigdy mogą nie doczekać się z książek i poza tym nie chcą spoilerów, że ktoś im sypnie w pracy czy ze znajomych. Obejrzą finałowy sezon nawet osoby, które najmocniej krytykowały ostatnie sezony :) Tak sądzę.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

Gdzieś czytałem że pierwszy trailer ma być jesienią

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Trailer na tyle miesięcy przed premierą byłby dużym zaskoczeniem, bo zawsze pojawiały się niewiele przed premierą danego sezonu. Może na jesień miałeś na myśli Teaser.

ocenił(a) serial na 10
Przemo1981_filmaniak

https://fsgk.pl/wordpress/2018/08/wiesci-z-cytadeli-31-tlumaczenie/

Tutaj to znalazłem pisze to pod tymi błędami tłumaczenia w sumie nie wiem skąd on to wie

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Pożyjemy zobaczymy